Operator inhuren

Op zoek naar een operator? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
Logistiek operator

Tarief voor operators inhuren

Het tarief dat u betaalt voor de inhuur van een operator ligt gemiddeld tussen de € 22,- en € 26,- per uur. Het precieze tarief is afhankelijk van het aantal operators dat u nodig heeft, de duur van de inhuur en de ervaring van de kandidaten. Ervaren operators verdienen meer dan startende operators en dat ziet u dus ook terug in het tarief. Heeft u vragen over onze tarieven? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Of download ons gratis e-book.

Wat levert het inhuren van een operator u op?

U krijgt op korte termijn profielen voorgesteld van operators die gemotiveerd zijn en veel kennis hebben van de machines in het productieproces. En dat zonder zorgen, omdat het gehele inhuurproces voor u uit handen wordt genomen. Een groot voordeel van de uitbesteding is dat u niets betaalt voor de zoektocht en het voorgesteld krijgen van geschikte operators die uit het selectieproces naar voren zijn komen. U betaalt pas op het moment dat u een of meerdere voorgestelde operators inhuurt.

Dit kunt u van onze werkwijze verwachten

  • U doet uw aanvraag bij onze specialist;
  • Onze specialist neemt uw aanvraag met u door voor een persoonlijke aanpak;
  • Na uw goedkeuring, gaat de specialist actief aan de slag om een goede match te vinden;
  • De specialist stelt op korte termijn de beste profielen aan u voor;
  • U besluit of u (een) kennismaking(en) inplant en wie u inhuurt.

Dit mag u van een operator verwachten

Onze operators hebben allemaal de nodige werkervaring en/of gewenste diploma’s en certificaten. Zij hechten grote waarde aan veiligheid. De procesoperators zijn vakkundig en nemen de verantwoordelijkheid in het productieproces over de machines en installaties. De machineoperators zijn technisch verantwoordelijk voor de machines en installaties en hebben twee rechterhanden.

Operatorsteam inhuren?

Wellicht bent u op zoek naar meer dan één operator. In dat geval kunt u natuurlijk ook een team inhuren met operators. Heeft u wensen over de samenstelling van het team? Die wensen kunt u aan ons doorgeven zodat wij er rekening mee kunnen houden. Zo kunt u bijvoorbeeld op korte termijn beschikken over een compleet operators team bestaande uit een meewerkend voorman, procesoperators en machineoperators. Wilt u een team van operators inhuren? Neem dan direct contact op met Kevin van Wijk. Hij kan u meer vertellen over de werkwijze en mogelijkheden.

Stel uw eigen pool van operators op

Heeft u met regelmaat operators nodig? Dan kunt u gebruik maken van onze poolmanagementservice. Wij stellen een pool voor u samen met gekwalificeerde operators. Op het moment dat u behoefte heeft aan extra inzet, staat er direct een operator voor u klaar die u niet meer hoeft in te werken. Wanneer het juist wat rustiger is, zit u nergens aan vast.

Wist u dat u:

 Geen werkgeversrisico loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de operators? Dit doen wij.
Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?
Enkel en alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren?
De operators niet hoeft door te betalen bij ziekte of het vroegtijdig afronden van de werkzaamheden?
Bij tevredenheid de operators na 1040 uur mag overnemen?
Ook bij ons terecht kunt voor de inhuur van o.a. een machinemonteur?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoe de klant Inhuren.com beoordeelt

8.5