085 – 488 1100

Orderpicker inhuren

Op zoek naar een orderpicker? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Orderpicker

Heeft u ter versterking van uw team een orderpicker nodig? Via Inhuren.com kunt u gemakkelijk ervaren orderpickers inhuren. Wanneer u uw diensten op onze website plaatst, nemen onze orderpickers direct contact op met u. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

De orderpickers van Inhuren.com

Onze orderpickers hebben ruime ervaring opgedaan doordat zij op meerdere projecten van verschillende opdrachtgevers zijn ingezet. Wij zijn dus goed op de hoogte van alle vereisten en certificaten om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een orderpicker in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons een orderpicker inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.

Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat een orderpicker ‘s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Getalenteerde medewerkers op het gebied van logistiek & transport

Naast orderpickers bieden wij ook andere medewerkers aan op het gebied van logistiek & transport. Bekijk hieronder de mogelijkheden;

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan