085 – 488 1100

Wij zijn Inhuren.com

Moderne werkwijze

Naast het innoverend uitzenden bieden wij verschillende diensten en mogelijkheden aan onze opdrachtgevers én werknemers. Zo kunt u als bedrijf gebruik maken van de vacaturebank, u kunt via ons platform uw eigen opdrachten en projecten plaatsen én u kunt gebruik maken van de systemen en software van Inhuren.com.

Uitzenden & Detacheren

Inhuren.com is van oorsprong een bemiddelaar van personeel. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de uitzend- en detacherings-constructie. Wekelijks maken meer dan honderd opdrachtgevers in verschillende sectoren gebruik van de inleenkrachten van Inhuren.com. Dit doen wij in verschillende regio’s verdeeld over de gehele Randstand en delen van Noord-Brabant, Zeeland, Flevoland en Gelderland. Met fysieke kantoren in Amsterdam, Veldhoven en Den Haag zijn wij met het team op een mooie wijze verdeeld over verschillende regio’s.

Neem vrijblijvend contact op

Vacatures plaatsen

Heeft u geen inleenkrachten nodig maar zoekt u naar vast personeel die u direct zelf in dienst kan nemen? Dan bieden wij de mogelijkheid om tegen interessante tarieven vacatures te plaatsen op de vacaturebank van Inhuren.com. U kunt vacatures plaatsen in onder andere de logistiek, techniek, bouw, zakelijke dienstverlening en industrie. Bekijk de mogelijkheden om meer te weten te komen over de tarieven en kosten.

Kosten vacature plaatsen

Opdrachten en projecten (platform)

Heeft u dagelijks of voor verschillende periodes te maken met de vraag naar extra personeel? Bekijk dan de mogelijkheden die wij bieden met het platform van Inhuren.com. Door een account aan te maken en samen met één van uw accountmanagers op te zetten, krijgt u de mogelijkheid om te putten uit een grote vooraf geselecteerde pool van uitzendkrachten en zzp-ers met een eigen KvK inschrijving.

Gratis account aanmaken

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan