Payroll in de bouw

Inhuren.com is gespecialiseerd in het juridische werkgeverschap van personeel in de bouwsector.

✓ Moderne uren verwerking
✓ Alle kennis van de bouw cao

Offerte aanvragen

Payroll in de bouw

Inhuren.com is gespecialiseerd in het juridische werkgeverschap van personeel dat wordt ingezet volgens de wet en regels van de bouw cao. Onze ervaren payroll specialisten zijn zeer bekend met het verlonen volgens de bouw cao. Wij zijn daarom een bekende partner voor veel verschillende bedrijven die hun bouw werknemers op een flexibele manier inzetten zonder hierover werkgeversrisico te lopen.

Digitale verwerking

Om de payrollverwerking voor zowel u als voor ons zo makkelijk mogelijk te maken, werken wij met een moderne payroll portal. Via dit payroll portal kunt u op ieder gewenst moment inzicht krijgen in de loongegevens van uw werknemers. Daarnaast kunt u als werkgever eenvoudig werkelijks de uren van uw personeel verwerken, zodat wij aan de slag kunnen met de verloning. En dat allemaal zonder het overzicht te verliezen.

Wat betekent payroll voor uw bedrijf?

Wanneer u de payroll in de bouw uitbesteed, geeft u een hoop taken en verantwoordelijkheden uit handen. Maar, niet alles! Zo bent u nog steeds verantwoordelijk voor de werving en selectie van uw personeel en bepaalt u zelf het salaris. Ook bent u zelf nog verantwoordelijk voor de interne gang van zaken, zoals het voeren van functionering- en beoordelingsgesprekken. U geeft dus niet al uw werkgeversverantwoordelijkheden uit handen door een payroll bedrijf in te schakelen.

Werkwijze inhuren.com

 • Vraag (telefonisch) informatie aan
 • Ontvang een voorstel of plan een afspraak in
 • Toegang tot onze online payrollaccount
 • Start direct de payroll (volledig door u zelf te beheren)
 • U ontvang wekelijks / 4 wekelijks een factuur voor geaccordeerde uren

Wat is het voordeel van payroll in de bouw?

Payroll in de bouw kent een aantal voordelen. Zo werft u zelf de gewenste werknemers, maar bent u juridisch gezien niet de werkgever, dit zijn wij (het payroll bedrijf). Het voordeel daarvan is dat u hierdoor geen werkgeversrisico loopt bij ziekte, uitval of verlof. En daar blijft het niet bij. Door medewerkers via payroll te laten verlopen, heeft u zelf geen omkijken naar de contracten, salarisadministratie en de wekelijkse of maandelijkse uitbetalingen aan de werknemers.

Bouw cao

Medewerkers die werken in de bouw vallen, vanzelfsprekend, in de bouw cao. Aangezien wij de payroll voor meerdere bouwbedrijven doen, zijn wij meer dan bekend met deze cao.

Hoe de klant Inhuren.com beoordeelt

8,5
8,6Totaal oordeel 8,4Communicatie 8,3Meedenken 8,6Deskundigheid

De voordelen voor u op een rij:

 • Direct opzegbaar
 • Geen werkgeversrisico
 • Volledige controle via payroll platform
 • Minder administratie
 • Tot 5,5 jaar flexibele contractvormen
 • Tarief is altijd ALL-IN
 • Geen eigen risico bij ziekte

Liever persoonlijk contact?

Indien u liever eerst persoonlijk contact met een van onze specialisten wilt, kunt u het volgende formulier invullen. Wij zorgen er dan voor dat u op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld wordt.