Payrollmaster gezocht

Wij zijn op zoek naar een payrollmaster! Lees hieronder of jij een payrollmaster bent. Zo ja, wat je moet doen en kunnen om voor deze functie in aanmerking te komen.

Wat is een payrollmaster? 

Een payrollmaster is een specialist op het gebied van payroll. Maar een echte payrollmaster kan ook meer! Een echte payrollmaster weet namelijk ook hoe payroll verkocht moet worden, welke bedrijven payroll nodig hebben (zonder het zelf te weten) en hoe payroll aangeboden moet worden.

Jij hebt als payrollmaster zelfs zoveel passie voor payroll dat je intern je collega’s er alles over kan vertellen. Je geeft ondersteuning en advies aan intercedenten bij personeelsvraagstukken. Daarnaast wordt jij wekelijks gebeld door mensen uit je netwerk die iets willen weten over payroll. Het is voor jou uiteraard geen probleem om deze vragen makkelijk te beantwoorden.

Sterker nog, je bent zo overtuigd van je eigen kunnen dat je er graag op uit gaat om meer over payroll te vertellen. Dit doe je wekelijks op bijeenkomsten, meetings en vergaderingen.

Als payrollmaster bij Inhuren.com heb je zelfs zoveel passie voor payroll dat je overweegt eventueel je achternaam te wijzigen in ”payrollmaster”.

Is je achternaam veranderen teveel gevraagd? Lees dan vooral niet verder want je bent niet de master die we zoeken.

Misschien ben je wel een uitzendmaster of recruitmentmaster. Mocht dat inderdaad het geval zijn neem dan ook even contact met ons op. Wij zoeken namelijk ook nog naar collega’s voor onze uitzend- en recruitment werkzaamheden.

Payroll bij Inhuren.com

Inhuren.com volgt de NBBU (niet de ABU). Gezien het feit dat jij een potentiële payrollmaster bent hoeven wij hier verder niets over te vertellen.

En ja! Wij hebben een modern systeem voor de urenverwerking (maak je geen zorgen over papierwerk).

Zomaar even wat taken en verantwoordelijkheden:

Binnenhalen van nieuwe opdrachtgevers (wie anders?);
Tevreden houden van opdrachtgevers (moet niet zo moeilijk zijn, toch?);
Beantwoorden van vragen van opdrachtgevers;
Beantwoorden van vragen van payrollkrachten;
Adviseren van collega’s m.b.t.  uitzendkrachten;
Uitwerken online marketing;
Schrijven van blogs;
Schrijven van landingspagina’s;
Bezoeken van evenementen en bijeenkomsten;
Geven van presentaties;
Bijhouden van vakliteratuur;
Groei in aantal wekelijkse payroll uren creëren.

We vertellen hier nog niets over salaris, arbeidsvoorden en noem alles maar op. Dit bespreken we graag met jou persoonlijk. Is je interesse gewekt? Neem dan gewoon even contact met ons op. Of mail naar Daniel@inhuren.com voor meer informatie.