Reclasseringswerker inhuren

Offerte aanvragen

Reclasseringswerker inhuren

Wilt u een reclasseringswerker inhuren? Wij kunnen u per direct helpen. Onze reclasseringswerkers begeleiden ex gedetineerden en verdachten hun plekje terug te vinden in de maatschappij. Op deze manier wordt voorkomen dat zij opnieuw strafbaar gedrag vertonen. Onze kandidaten zijn communicatief sterk en gaan oplossingsgericht te werk. Personeel Inhuren helpt u met het vinden van een geschikte kandidaat. Vraag nu geheel vrijblijvend de offerte aan zodat u spoedig weet waar u aantoe bent.

Sterke communicatie

Reclasseringsmedewerkers zijn in alle takken van de branche thuis. Zo helpen zij bij het afhandelen van praktische zaken en familieondersteuning. Ook het beoordelen van de thuissituatie en het adviseren over een passende straf behoren tot de werkzaamheden. Zowel het communiceren met de client als het schrijven van rapporten vraagt om sterke communicatieve vaardigheden. Onze kandidaten worden selectief geworven op vaardigheden en niveau. Personeel Inhuren vindt het belangrijk dat het juiste personeel op de juiste functie wordt gezet. Alleen op die manier is het mogelijk een krachtige samenwerking tot stand te brengen.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Ook op projectbasis

Onze reclasseringsmedewerkers leveren dankbaar werk. Zij dragen een steentje bij aan onze samenleving. Dit kan op vaste maar ook zeker flexibele basis. Bent u opzoek naar een reclasseringsmedewerker die tijdelijk beschikbaar is? Bijvoorbeeld omdat u een project heeft lopen of een werknemer tijdelijk is uitgevallen? Het werken met een uitzendkracht brengt in dit geval veel voordelen met zich mee. U zit niet gebonden aan een vast contract en betaalt alleen de gewerkte uren. Lijkt het project toch langer te duren of bent u zo tevreden dat u de uitzendkracht vast in dienst wilt nemen? Bij Personeel Inhuren is bijna alles mogelijk en wij denken graag met u mee.