Reserves inplannen

Inhuren.com kan (geheel kosteloos) reserves inplannen die u op standbye kunt zetten voor als u op het laatste moment onverhoopt toch nog mensen tekort komt.

Offerte aanvragen

Reserves inplannen

Het is niet altijd zeker of u wel of geen flexkracht nodig heeft op een bepaalde datum of tijdstip. Aan de andere kant weet u ook dat als u te lang wacht dat u 100% zeker niemand heeft. Daarentegen wilt u niet tegen onnodig kosten aanlopen die u krijgt bij het inplannen van teveel personeel. De oplossing voor dit probleem is dat Inhuren.com voor u een reserve inplant. Mocht u onverhoopt toch last minute nog iemand nodig blijken te hebben dan zorgen wij er direct voor dat die persoon naar de opdracht komt om te werken.

Hoe werkt dit reservesysteem?

Het reservesysteem werkt heel makkelijk. U geeft aan uw contactpersoon binnen Inhuren.com door voor welke datum en tijdstip u een reserve nodig heeft. Wij plannen vervolgens de reserve in en maken zowel met u en de reserve de volgende afspraak. U laat uiterlijk een uur nadat de werkzaamheden zijn begonnen weten of u de reserve wel of niet nodig heeft. Met de reserve maken wij de afspraak dat als hij of zij voor een bepaald tijdstip niets van ons hoort, dat de opdracht ook niet doorgaat. De reserve is vanaf dat moment geen reserve meer.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Wat is een reserve?

Ingepland staan als reserve betekent dat je gedurende een bepaalde periode beschikbaar moet zijn om te werken. Het is echter niet zeker of je wel of niet moet werken. Een reserve heeft de afspraak dat hij of zij voor een bepaald tijdstip moet horen of hij wel of niet moet werken. Is dit tijdstip verstreken, dan vervalt de reservestatus en hoeft de reserve geen planning meer te houden met de werkzaamheden.

Praktijkvoorbeeld reservesysteem

Inhuren.com plant dagelijks voor verhuisbedrijven reserve verhuizers in. Soms kan in de ochtend blijken dat er een verhuizer ziek is of dat een verhuizing meer werk blijkt te zijn dan gedacht. Wij plannen een reserve verhuizer in en maken met die persoon de volgende afspraak. De verhuizer moet de gehele dag beschikbaar houden om eventueel te verhuizen. Echter, mocht de verhuizer voor 08.30 uur in de ochtend niets van ons horen, dan vervalt de verhuisstatus. Op deze manier is de verhuizer niet de hele dag afhankelijk van ons om zijn planning te wijzigen. Vroeg in de ochtend hebben het verhuisbedrijf, de reserve verhuizer en Inhuren.com duidelijkheid.