Security officer inhuren

Offerte aanvragen

IT security officer inhuren

Wilt u iemand inhuren die gevoelige informatie in uw database beschermt? Personeel Inhuren helpt u daarbij. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het uitzenden, werven en selecteren van personeel, hierdoor hebben wij de beste IT security officers voor u. Tegenwoordig hebben bedrijven met veel data te maken, het is daarom van belang om de juiste informatiebeveiligers in huis te hebben, personeel inhuren zorgt dat dit gebeurd.

Altijd veilig online

Ons personeel levert altijd kwaliteit, onze IT security officers hebben een uitgebreide screening en intake doorgelopen. Ook zijn ze op HBO of Universitaire niveau geschoold, zij zijn hierdoor goed in staat om de huidige theorieën in de praktijk toe te passen. Naast hun studie hebben ze relevante werkervaring opgedaan op dit vakgebied. Zo zijn ze verantwoordelijk geweest voor de informatiebeveiliging van bedrijven en bepaalden zij de werkzaamheden van de teams en droegen ze bij aan de effectiviteit van de bedrijven. Dit maakt dat zij een bijdrage aan uw bedrijf kunnen leveren.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Wat zijn de voordelen voor u?

Een IT security officer inhuren bij Personeel Inhuren is heel voordelig voor u, zo loopt u geen werkgeversrisico. In de eerste 130 weken heeft u geen contractverplichting naar de kandidaat toe, de kandidaat staat dan namelijk bij ons onder contract. Verder zorgen wij ook dat de overige administratie in orde is, zo kunt u per direct een IT security officer bij ons inhuren. Ook bepaalt u zelf wanneer u niet of wel verder wilt werken met de kandidaat.