Serveester inhuren

Personeel inhuren beschikt over een selectief aanbod aan serveersters. Wij zijn ons ervan bewust dat een serveerster een grote bijdrage levert aan de klantervaring voor uw horeca onderneming. Om deze reden staan gastvrijheid, communicatie en uitstraling hoog op onze lijst. Onze serveersters hebben de nodige ervaring en weten daarom ook van aanpakken.

Offerte aanvragen

Serveerster inhuren

Iedereen die in de horeca werkt, weet dat die branche grillig is. Daarom maken veel horecaondernemers gebruik van onze serveersters op uitzendbasis. Zo weten zij zeker dat ze bij drukke tijden voldoende personeel hebben; personeel met wie ze het dienstverband stop kunnen zetten zodra er weer een rustige periode aanbreekt.

Multi-inzetbaar

De serveersters van Inhuren.com zijn op verschillende locaties inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan tijdelijke evenementen, of anders cafés of andere horecagelegenheden. Kiest u vaker voor een extra serveerster inhuren, dan kunt u ook zelf een poule samenstellen van gemotiveerde uitzendkrachten. Zo bent u altijd verzekerd van een geschikte en ingewerkte kandidaat. Met zo’n poule bent u vrij in het aantal werkuren dat u uitgeeft.

Werkwijze personeel inhuren

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Alle soorten en maten

Naast het leveren van een uitstekende bediening vervullen onze serveersters ook de rol van gastvrouw. Bent u per direct opzoek naar een extra kracht? Inhuren.com biedt flexibele kandidaten van professioneel niveau. Onze serveersters zijn zowel tijdelijk als op langere termijn inzetbaar. Mocht u zelf een geschikte kandidaat gevonden hebben, dan kunt u deze bij ons onderbrengen als uitzendkracht. Op deze manier nemen wij u de administratieve zorg uit handen en loopt u ook geen werkgeversrisico.

Inhuren.com helpt u verder

Benieuwd wat Inhuren.com voor u kan betekenen? Wij helpen u graag verder.