Servicedesk medewerker inhuren

Bent u op zoek naar personeel voor uw servicedesk? Inhuren.com voorziet bedrijven die op tijdelijke en vaste basis op zoek zijn naar servicedesk medewerkers. Wij hebben onze best gedaan om u op deze pagina meer informatie te geven over onze servicedesk medewerkers.

Offerte aanvragen

Wat is een servicedesk medewerker?

De servicedesk is binnen een organisatie een afdeling die (met name) telefonisch bereikbaar is. De servicedesk medewerker heeft als taak ICT gerelateerde vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Vaak zit er voor een servicedesk nog een support afdeling. De support afdeling is niet gespecialiseerd in ICT en hardware gerelateerde vragen. Deze vragen worden doorgezet naar de servicedeskmedewerker. Deze persoon neemt de vraag aan, analyseert samen met de klant het probleem en lost deze volgens vastgestelde protocollen op.

Wat u kunt verwachten van een servicedesk medewerker

Een servicedesk medewerker brengt problemen in kaart. Het is zijn taak om de oplossing eenvoudig toe te lichten aan de gebruiker. De ideale servicedesk medewerker heeft daarom ook technische kennis. Deze functie wordt binnen een organisatie ook wel gezien als support medewerkerfront office medewerker of klantenservice medewerker.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

De voordelen voor u op een rij:

✓ ITIL gecertificeerd
✓ Kandidaten vanaf mbo niveau 4
✓ Getrainde kandidaten
✓ Wij stellen binnen 7 werkdagen kandidaten voor
✓ Uw eigen contactpersoon binnen Inhuren.com

Opgeleid personeel

Servicedesk medewerkers worden vaak door grote organisaties en overheden ingehuurd. Daarvoor is meestal een VOG of bijvoorbeeld een ITIL certificering van toepassing. Inhuren.com houdt bij de werving van kandidaten rekening met deze vereisten.