085 – 488 1100

Sjouwers inhuren

De sjouwers van inhuren.com

Heeft u een sjouwer nodig voor het verhuizen of verplaatsen van spullen? U kunt de sjouwers van Inhuren.com op flexibele basis inhuren binnen uw organisatie.

De sjouwers van Inhuren.com worden dagelijks ingezet op projecten van opdrachtgevers door heel Nederland. Zo werken wij bijvoorbeeld met gerenommeerde verhuisbedrijven die elke dag sjouwers inhuren. Wij weten daarom als geen ander hoe wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Sjouwers inhuren
Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven op ons platform, zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de sjouwers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is, zodat u daar een kennismakingsgesprek voor kunt inplannen.

Tarief

Heeft u besloten om via Inhuren.com een sjouwer in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste direct contact met ons opnemen: 085 488 11 00. Of u kunt gemakkelijk een offerte aanvragen voor meer informatie.

Wanneer u via ons sjouwers inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur gehanteerd van 4 uur per dag per werknemer.

 

Tarieven download