Wilt u een sloop medewerker inhuren?

Waarschijnlijk komt u één of meerdere sloop medewerkers te kort. Indien u zelf de juiste kandidaten niet kan vinden of er gewoonweg geen tijd voor heeft, doet u er goed aan om het uit te besteden aan een gespecialiseerde partij. Een partij die u serieus neemt en goede kandidaten levert.

Offerte aanvragen

Wat kost een sloop medewerker?

Wanneer u een sloop medewerker inhuurt, moet u denken aan een tarief tussen de € 20,- en € 25,- per uur. Het exacte tarief is namelijk afhankelijk van de volgende factoren; het aantal sloop medewerker dat u nodig heeft, de duur van de inhuur en de ervaring van de kandidaten. Een gespecialiseerde sloop medewerker verdient nou eenmaal meer dan iemand die net komt kijken. Voor het exacte tarief kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat levert het inhuren van een sloop medewerker u op?

Het inhuren van een sloop medewerker levert u een fysiek sterke kandidaat op die zijn werk goed uitvoert. Naast het feit dat de alle zorg rondom de inhuur van sloop medewerkers voor u uit handen wordt genomen, ervaart u meer voordelen. Zo loopt u geen werkgeversrisico, betaalt u niets voor de zoektocht naar geschikte sloop medewerkers en kunt u de samenwerking per week opzeggen bij het eerder afronden van de werkzaamheden of bij ontevredenheid.

Dit kunt u van onze werkwijze verwachten

 • U doet uw aanvraag bij onze specialist;
 • Onze specialist neemt uw aanvraag met u door voor een persoonlijke aanpak;
 • Na uw goedkeuring, gaat de specialist actief aan de slag om een goede match te vinden;
 • De specialist stelt op korte termijn de beste profielen aan u voor;
 • U besluit of u (een) kennismaking(en) inplant en wie u inhuurt.

Dit mag u van een sloop medewerker verwachten

Een sloop medewerker is gericht veiligheid en gezondheid. Goede communicatie met de bouwmedewerkers is van groot belang om de werkzaamheden soepel en veilig te laten verlopen. Het werk is fysiek zwaar, u mag dan ook medewerkers verwachten die fysiek sterk zijn en weten wat ze doen. De meeste werkzaamheden wordt met handgereedschap uitgevoerd, in sommige gevallen wordt er zwaarder geschut ingeschakeld. In dat geval raden wij u aan specifieke ervaring met zwaardere machines aan ons door te geven. In een aantal gevallen zijn daar certificaten of opleidingen voor nodig. Indien dit het geval is kunnen wij onze zoektocht aanscherpen met als doel de beste profielen aan u voor te stellen.

Wist u dat u:

 Geen werkgeversrisico loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
 Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de sloop medewerker? Dit doen wij.
 Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?
 Enkel en alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren?
 De sloop medewerker niet hoeft door te betalen bij ziekte of het vroegtijdig afronden van de werkzaamheden?
 Bij tevredenheid de sloop medewerker na 1040 uur mag overnemen?
 Bij ons ook terecht kunt voor het inhuren van ontruimers en montagemedewerkers?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Download alvast het gratis e-book voor meer informatie over de tarieven en voorwaarden van het inhuren van personeel.

Hoe de klant Inhuren.com beoordeelt

8,5
8,6Totaal oordeel 8,5Communicatie 8,3Meedenken 8,5Deskundigheid

De voordelen voor u op een rij:

 • Flexibele sloop medewerkers
 • Sloop medewerkers met ervaring
 • Eigen pool opstellen
 • Minder administratie
 • Geen werkgeversrisico
 • Direct opzegbaar

Liever persoonlijk contact?

Indien u liever eerst persoonlijk contact met een van onze specialisten wilt, kunt u het volgende formulier invullen. Wij zorgen er dan voor dat u op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld wordt.