085 – 488 1100

Steigerbouwers inhuren

Op zoek naar steigerbouwers? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Steigerbouwers

Bent u op zoek naar ervaren steigerbouwers (ook wel stellingbouwers) voor het op- en afbouwen van constructies? Wij beschikken over direct inzetbare steigerbouwers voor het uitvoeren van verschillende werkzaamheden omtrent steigers. Via ons platform komt u direct in contact met steigerbouwers. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

De steigerbouwers van Inhuren.com

Het uitzenden van personeel binnen de technische sector behoort tot één van de specialisaties van Inhuren.com. Aangezien wij regelmatig steigerbouwers inzetten door heel Nederland, weten wij goed hoe bedrijven het best ondersteund kunnen worden met personeel.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Bedrijven in de sector industrie en productie en/of in de sector logistiek en transport huren laders en lodders in. Dit zijn vaak grote logistieke dienstverleners. In de meeste gevallen is een lader en losser werkzaam binnen een magazijn, loods of distributiecentrum

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com steigerbouwers in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons steigerbouwers inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag. Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat steigerbouwers ‘s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan