085 – 488 1100

Sterke mannen inhuren

Sterke mannen inhuren

Wilt u sterke mannen inhuren voor het uitvoeren van fysieke werkzaamheden? Dit kan voor een éénmalige klus zijn maar ook voor een project. Wanneer u sterke mannen nodig heeft kunt u het beste bellen naar ons kantoor en vragen naar iemand van de planning. Via 0854881100 krijgt u direct contact met één van onze medewerkers.

Dit kunnen onze sterke mannen voor u betekenen:

Heeft u een zwaar klusje waarvoor minimaal twee personen nodig zijn die dat kunnen uitvoeren? Zoals het verhuizen of verplaatsen van een wasmachine, het verhuizen of verplaatsen van een bankstel, een kast een trap omhoog laten tillen of ondersteuning bij een verhuizing? Dan kunt u daarvoor twee sterke mannen inhuren die dit, in veel gevallen, vandaag nog kunnen doen.

Wie zijn onze sterke mannen?

De term ”sterke mannen” wordt natuurlijk gekscherend gebruikt vanuit zoekmachine oogpunt. Veel mensen die ergens hulp bij nodig hebben zoeken op deze term. Nou doen wij niet dagelijks losse klusjes waarvoor de enige kwalificatie is dat iemand een sterke man moet zijn. Er wordt door onze opdrachtgevers meer gevraagd dan alleen ”kracht”.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvang u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven voor sterke mannen

Heeft u besloten om via Inhuren.com sterke mannen in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten via 085 488 11 00. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan