Student inhuren

Wilt u een student inhuren? Inhuren .com is onderdeel van Studentinhuren.nl en beschikt over een groot aanbod van getalenteerde studenten op mbo, hbo en universitair niveau.

Offerte aanvragen

Student inhuren

Eén of meerdere studenten inhuren voor uw organisatie is de manier om in contact te blijven met deze jonge getalenteerde doelgroep. U kunt bij ons studenten inhuren zonder aan werkgeversverplichtingen vast te zitten. Wij bouwen waar nodig een pool van studenten voor uw organisatie zodat u altijd de mogelijkheid heeft om één of meerdere studenten op verschillende momenten in te zetten.

Wat u van onze studenten kunt verwachten

Inhuren.com levert u studenten op niveau. Young professionals kunnen met hun frisse blik en kennis een goede bijdrage leveren aan uw organisatie. Studenten zien nou eenmaal veel dingen vaak net iets anders dan uw eigen medewerkers. Dit komt doordat zij tijdens hun opleiding kennis opdoen over nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied. En die kennis komt van pas. Alle studenten die wij bemiddelen hebben een hbo en universitair werk- en denkniveau. Zo hebben wij een grote database met informatica, bedrijfskunde, bedrijfseconomie en rechtenstudenten in alle grote steden in Nederland.

Werkwijze personeel inhuren

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

De voordelen voor u op een rij:

 Young professionals
 Hbo en universitair niveau
 Studenten op korte termijn
 Geen werkgeversrisico
 Binnen 7 dagen een kandidaat voorstel

Kosten student inhuren

Een student als uitzendkracht is niet per definitie goedkoper dan een reguliere uitzendkracht of werknemer. Dit komt omdat een student ontzettend veel talent en kennis heeft die bij veel bedrijven ontbreekt. Door de veranderingen in de arbeidsmarkt en het steeds schaarser worden van jong talent per vacature, is het steeds lastiger geworden voor bedrijven om jonge talenten te vinden. Gelukkig beschikken wij over studenten van diverse opleidingen, waardoor u voor meerdere vacatures een student kunt inhuren. Zo kan een informatica studenten webdevelopment werk verrichten, een bedrijfseconomie studenten administratief werk en ga zo maar door.