Student uitzendkracht

Offerte aanvragen

De ideale student uitzendkracht

Bent u opzoek naar een student uitzendkracht voor uw organisatie omdat u ook het belang van talent inziet? Het talent van morgen loopt nu nog op de Hogescholen en Universiteiten en zijn opzoek naar relevante werkervaring naast hun studie. Personeel Inhuren probeert jonge talentvolle kandidaten deze werkervaring te bieden. Het inhuren van een student uitzendkracht heeft een aantal voordelen. U moet niet zozeer kijken naar de voordelen ten opzichte van andere werknemers maar meer vanuit het belang van de toekomst. Door de schaarste aan jonge talentvolle kandidaten van de komende jaren zal er een strijd tussen bedrijven losbarsten om wie het grootste talent naar de organisatie gaat halen.

Het talent van morgen

Personeel Inhuren ziet in de praktijk hoe belangrijk het is om de beste werknemers naar uw organisatie te halen. De best presterende organisaties zijn de organisaties met het beste personeel. De meest talentvolle jonge werknemers zijn op dit moment opzoek naar relevante werkervaring in de praktijk. En op de een of andere manier heeft u ze nog niet kunnen vinden. De kans dat ze bij uw concurrenten aankloppen is hierdoor heel erg groot. U loopt de beste werknemers mis die zichzelf in de praktijk snel kunnen terugverdienen dankzij hun talent. Onze student uitzendkrachten hebben een HBO of Universitair niveau en zijn minimaal drie dagen in de week beschikbaar.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Getalenteerde studenten inhuren

Een student uitzendkracht kunt u voor veel verschillende functies inzetten. Het werk zelf moet wel aansluiten bij de functie en de uitzendkracht dient gemotiveerd te zijn om veel in de praktijk te willen leren. Een HBO of Universitaire werkstudent kan bij een succesvol dienstverband na de studie binnen uw organisatie doorgroeien. Op die manier haalt u het talent van morgen vandaag al in huis. Huur dus vandaag nog een getalenteerde student in met potentie voor de toekomst. Op die manier gaat u de beste werknemers vinden voor de toekomst en verslaat u de concurrentie.