085 – 488 1100

Supportmedewerker inhuren

Bent u op zoek naar een supportmedewerker? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

 

Supportmedewerker nodig?

Heeft uw organisatie per direct een supportmedewerker nodig die klanten en collega’s ondersteuning biedt op technisch gebied? Heeft u voor een langere tijd iemand nodig die als eerste aanspreekpunt voor hen vragen beantwoord en problemen oplost? Inhuren.com helpt u graag aan geschikt personeel! Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Een supportmedewerker inhuren via Inhuren.com

Heeft u een supportmedewerker nodig, maar weet u nog niet precies wat het inhuren van een supportmedewerker precies inhoudt? Vraag dan vrijblijvend wat informatie aan. Een medewerker van Inhuren.com neemt contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheid toe te lichten.

Gecertificeerde medewerkers

Zoekt u een supportmedewerker met een MCSA/MCSE/CCNA certificaat? Of heeft u juist een voorkeur voor een mbo ICT werknemer met een ITIL-certificaat? Bij Inhuren.com hebben wij ervaring met opdrachtgevers en projecten gerelateerd aan support werkzaamheden veelal op het gebied van ICT.

Tarieven 

Heeft u besloten om via Inhuren.com een supportmedewerker in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons een supportmedewerker inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag. Nog vragen? 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields