Support medewerker inhuren

Bent u op zoek naar een support medewerker? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen

Support medewerker

Heeft uw organisatie per direct een support medewerker nodig die klanten en collega’s ondersteuning biedt op technisch gebied? En heeft u voor een langere tijd iemand nodig die als eerste aanspreekpunt voor hen vragen beantwoord en problemen oplost? Wij helpen u graag aan geschikt personeel! Binnen enkele dagen kunt u al voorzien zijn van een gemotiveerde support medewerker.

Wat is een support medewerker?

Een support medewerker beschikt over een brede kennis in bijvoorbeeld IT of techniek. Met deze kennis bieden zij een ondersteunende rol bij het beantwoorden van vragen van interne medewerkers en klanten. Zij zijn voor hen het eerste aanspreekpunt als het gaat om problemen met een technische aard. Het is belangrijk dat een support medewerker beschikt over een flinke dosis klantvriendelijkheid en communicatieve vaardigheden. Veelal is een support medewerker werkzaam bij grote software of ICT bedrijven, maar zij kunnen ook aan de slag bij grote overheidsinstellingen of internationale bedrijven. Een support medewerker kan ook worden omschreven als helpdeskmedewerker of klantenservice medewerker.

Hiervoor kunt u een support medewerker inzetten

  • Oplossen van problemen
  • Bijleren van nieuwe taken
  • Beantwoorden van vragen
  • Ondersteunen van klanten
  • Ondersteunen van collega’s
  • Inzicht hebben op de werkvloer
  • Anticiperen op onverwachte situaties

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor een aanvraag kunt u direct vrijblijvend contact opnemen met onze specialist. De specialist neemt vervolgens samen met u de aanvraag en de personeelsbehoefte door. Wanneer de werkzaamheden aansluiten bij onze dienstverlening, ontvangt u een vrijblijvend voorstel. Na uw akkoord kunt u vervolgens een account bij ons aanmaken om zo uw opdrachten door te geven. De inhuur van een medewerker kan hierna direct van start gaan!

Tarieven

Voor het exacte tarief bij het inhuren van een support medewerker kunt u het beste een vrijblijvende aanvraag doen bij onze specialist. Op deze manier kunnen wij u een helder voorstel doen. Het tarief is namelijk afhankelijk van diverse factoren. Zo is het bijvoorbeeld afhankelijk van de aard van de werkzaamheden en de ervaring en skills van de medewerker. Wanneer uw wensen en situatie in kaart zijn gebracht, ontvangt u van ons een gepersonaliseerd tariefvoorstel.