085 – 488 1100

Verhuizers inhuren

Professionele verhuizers inhuren (met VCA)

Inhuren.com is een verhuisbedrijf gespecialiseerd in de uitvoering van inboedel- én bedrijfsverhuizingen. Wij doen complete verhuizingen, projecten en zetten individuele verhuizers in bij particulieren en bedrijven. Heeft u verhuizers nodig? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden, kosten, voorrijkosten, beschikbare middelen en onze transportmogelijkheden.

Vandaag al een verhuizer nodig?

Het is voor ons meestal geen probleem om op de dag zelf verhuizers in te zetten. Dus heeft u vandaag een verhuizer nodig? Dan kunt u altijd even bellen met de planning van Inhuren.com. Uiteraard kan het voorkomen dat wij door drukte niemand meer beschikbaar hebben. In dat geval kunt u altijd de aanvraag doorgeven via planning@inhuren.com.

Alleen een kleine sjouwopdracht?

Moet er alleen een wasmachine worden verhuisd? Heeft u een koelkast die van de trap moet worden getild? Of krijgt u een grote en zware antieke kast niet uw trap op? Voor dit soort klusjes hanteren wij weer andere tarieven en mogelijkheden. Neem daarvoor altijd even contact op met de planning van Inhuren.com.

Verhuisofferte aanvragen

Individuele verhuizers inhuren

Bent u zelf voor een verhuisbedrijf op zoek naar verhuizers? Of gaat u een verhuizing uitvoeren waarvoor u nog een ervaren verhuizer tekort komt? Dan kunt u deze verhuizers tegen een vast tarief van €25,00 per uur, exclusief 21% btw en eventuele reiskosten inhuren. Voor deze optie raden wij u aan om even aan contact op te nemen met één van onze planners.

Voorrijkosten

Inhuren.com beschikt over verhuizers, verhuismateriaal én verhuiswagens. Echter is het wel zo dat het grootste deel van onze verhuizers en vrachtwagens vanuit Den Haag wordt ingezet. Daarom rekenen wij voor regio’s buiten Den Haag voorrijkosten. Deze zijn afhankelijk van de locatie van uw verhuizing.

Wat kost een verhuizing?

Bij de kostenberekening van een verhuizing gaan wij ervan uit dat er ook transport en materialen nodig zijn. Voor de volledige verhuizing krijgt u een gepaste offerte. Deze zal worden opgemaakt door één van onze specialisten.

Twee verhuizers + wagen = €47,50 per uur exclusief 21% btw.

Drie verhuizers + wagen = €79,99 per uur exclusief 21% btw.
Drie verhuizers + vrachtwagen = €95,00 per uur exclusief 21% btw.

Staat uw vraag er niet tussen? Bel dan even met één van onze planners via 0639827834. Een WhatsApp-bericht sturen is uiteraard ook mogelijk.

Tarieven download

Verhuisliften en materialen

Zijn er voor uw verhuizing verhuisliften en extra materialen nodig? Bespreek dit dan even met onze planners. Wij kunnen dit in de offerte opnemen en de verhuizers de juiste instructies geven. Voorafgaand aan het project krijgen de verhuizers van Inhuren.com een briefing met daarin de aandachtspunten voor de verhuisklus.

Minimaal aantal uren

Kiest u ervoor om alleen verhuizers in te huren? Dan hanteren wij een minimum van drie uur. Mocht de opdracht eerder klaar zijn, dan bent u toch verplicht deze uren te voldoen.

Een aantal van onze partners

Wij voeren verhuizingen natuurlijk niet alleen uit. Dit doen wij met een compleet team van verhuizers, planners en voormannen. De planning, het transport, de verhuizers en de data moeten volledig op elkaar worden afgestemd. Wanneer wij niet voldoende capaciteit beschikbaar hebben om de verhuizing uit te voeren, nemen wij contact op met collega-bedrijven uit ons uitgebreide netwerk. Dit kan gebeuren wanneer we door drukte vrachtwagens tekort komen of extra materiaal nodig hebben.

Schoolverhuizingen

Inhuren.com voert ook volledige projectverhuizingen uit. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de uitvoering van schoolverhuizingen. Dit doen wij voor grote- en kleine scholengemeenschappen. Daarnaast werken wij voor gespecialiseerde projectinrichters die werken voor scholen. Zo helpen wij bij de verhuizing van nieuw schoolmeubilair en het opslaan van het oude schoolmeubilair.