Tijdelijk personeel inhuren

Zoekt u naar tijdelijk personeel? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen

Tijdelijk personeel inhuren

Wij leveren tijdelijk personeel op mbo, hbo en universitair niveau aan bedrijven door heel Nederland. Zo kunt u bij ons uitzendkrachten inhuren voor tijdelijke extra ondersteuning of ervaren personeel tijdelijke inhuren voor een project of klus.

De ideale uitzendkracht inhuren

U kunt bij ons tijdelijk personeel inhuren. Dat zijn uitzendkrachten die voor tijdelijke functies worden ingezet bij uw organisatie. Ondanks dat het personeel misschien slechts tijdelijk werkt wilt u de beste kandidaten. Daarom zorgen wij ervoor dat het personeel dat via Personeel Inhuren tijdelijk wordt ingehuurd aan alle eisen en verwachtingen mag voldoen. Ons personeel is een visitekaartje voor uw onderneming naar uw klanten. En mocht een uitzendkracht heel goed matchen bij uw bedrijf. Dan kunt u altijd de uitzendkracht in dienst nemen.

Payroll van tijdelijk personeel?

Natuurlijk kunt u tijdelijk personeel ook zelf werven. Het probleem is dan dat u dan niet dezelfde flexibiliteit geniet als bij het inhuren van een uitzendkracht. U biedt het personeel namelijk zelf een dienstverband aan. Onder de huidige wet- en regelgeving is het dan vaak veel interessanter om gebruik te maken van de voordelen van uitzendkrachten. Dit kan via onze payroll. U werft wel zelf de geschikte kandidaten die het tijdelijke werk voor u gaan doen maar neemt ze niet zelf in dienst. Dat doet het payrollbedrijf. In dit geval Personeel Inhuren.

Redenen om tijdelijk personeel in te huren

Inhuren.com is gespecialiseerd in het ter beschikking stellen van tijdelijk personeel aan bedrijven. Wij kunnen u voorzien van tijdelijk personeel in de zakelijke- en financiële dienstverlening, ICT, techniek en de logistiek. Wij kunnen u voorzien van het beste tijdelijke personeel. Daarnaast nemen wij het juridische werkgeverschap voor de volle 100% voor onze rekening. U kunt tijdelijk personeel inhuren tot 2.5 jaar zonder zelf enig risico te lopen. Na deze periode zijn we verplicht de werknemer meer vastigheid te bieden.