Tijdelijke kracht inhuren

Personeel Inhuren levert tijdelijke krachten via uitzendbasis. Een uitzendkracht is iemand die op flexibele basis in dienst is bij Personeel Inhuren. Opdrachtgevers kunnen hier gebruik van maken door de uitzendkracht in te huren zonder zelf ergens als werkgever aan te zijn verbonden.

Offerte aanvragen

Op zoek naar een tijdelijke kracht?

Een uitzendkracht is iemand die op flexibele basis in dienst is bij een uitzendbureau. Personeel Inhuren uitzendbureau levert tijdelijke krachten aan bedrijven in de zakelijke- en financiele dienstverlening, logistiek, horeca, transport en de techniek. Een tijdelijke kracht kan iemand zijn die nodig is voor het verwerken van administratie tot het leiding geven op een bouwproject. Er zijn verschillende soorten tijdelijke krachten te onderscheiden. De meeste tijdelijke krachten worden tussen de drie en vijf dagen per week ingezet voor een periode van ongeveer twee tot zes maanden.

Waarom inhuren?

De reden dat bedrijven tijdelijke krachten in huren bij Personeel Inhuren heeft te maken met flexibiliteit, opzegtermijnen, snelle leveringen en de inzet van onze intercedentes.

Flexibiliteit

Alle uitzendkrachten zijn bij ons in dienst via weekcontracten. Dat betekent dat u als werkgever de samenwerking met de tijdelijke kracht op ieder gewenst moment op kan zeggen. U betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Hanteren wij een tarief van €20.00 per uur en een uitzendkracht werkt tien uur in totaal, dan betaalt u als opdrachtgever 10 * €20 = €200 exclusief 21% btw. Ook al zou de tijdelijke kracht in eerste instantie meer dan die tien uur werken.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Opzegtermijn

Zoals hierboven gezegd is de opzegtermijn dus op ieder gewenst moment. Zijn de werkzaamheden afgerond, dan zit u nergens meer aan vast.

Snelle levering

Personeel Inhuren staat voor de snelle levering van tijdelijke krachten. Nadat u uw aanvraag heeft ingediend kunnen we u vaak binnen drie werkdagen al voorzien van geschikte tijdelijke krachten voor de vacature.

Inzet van onze intercedentes

Alle intercedentes van Personeel Inhuren willen zich optimaal inzetten voor uw organisatie. Dat betekent dat wij soms zelf meewerken op de opdrachten zodat we de werkzaamheden en uw organisatie nog beter leren kennen. Daarnaast kan het gebeuren dat er een tijdelijke kracht niet komt opdagen of zich op het laatste moment ziek meld. Onze intercedentes staan dan klaar om de werkzaamheden zelf over te nemen.