Wilt u transport personeel inhuren?

Wilt  u transport personeel inhuren? Bekijk op deze pagina wat Inhuren.com voor u kan betekenen. 

Offerte aanvragen

Transport personeel

Inhuren Uitzendbureau levert transport personeel voor verschillende vacatures binnen de transport en logistiek. Op deze pagina hebben wij een overzicht gemaakt van alle transport medewerkers die wij matchen met onze transport klanten.

Chauffeurs

Bent u op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs B? Wij stellen u graag op korte termijn voor aan geschikte chauffeurs.

Vrachtwagenchauffeurs

Transportbedrijven kunnen niet zonder goede vrachtwagenchauffeurs. Inhuren Uitzendbureau levert vrachtwagenchauffeurs aan bedrijven op flexibele basis. Bespreek de mogelijkheden met onze medewerkers door meer informatie aan te vragen.

Koeriers

Heeft u een student of parttime medewerker als koerier nodig? Wij voorzien u op zeer korte termijn van getalenteerde koeriers.

Bezorgers

Een bezorger inhuren? Vraag meer informatie aan via het aanvraagformulier.

Transportplanner

Wij hebben een aparte tak die zich specialiseert in het werven en selecteren van transportplanners. Bekijk op deze pagina het complete overzicht van de inhuur mogelijkheden van transport planners.

Distributiemedewerker

Heeft u een medewerker distributie nodig ter ondersteuning van uw transport personeel? Wij leveren distributiemedewerkers tegen een vast tarief per uur. Daarnaast kunnen wij een hele afdeling met distributiemedewerkers voor u manager. Bekijk de poolmanagement mogelijkheden.

Medewerker warehousing en distributie

Heeft u extra personeel nodig in uw distributiecentrum of in het warehouse? Wij leveren onder andere orderpickersmagazijnmedewerkersproductiemedewerkers en sjouwers.

Hoe de klant Inhuren.com beoordeelt

8,5
8,6Totaal oordeel 8,5Communicatie 8,2Meedenken 8,5Deskundigheid

De voordelen voor u op een rij:

  • Flexibel transport personeel
  • Poolmanagement mogelijk
  • Minder administratie
  • Geen werkgeversrisico
  • Direct opzegbaar

Liever persoonlijk contact?

Indien u liever eerst persoonlijk contact met een van onze specialisten wilt, kunt u het volgende formulier invullen. Wij zorgen er dan voor dat u op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld wordt.