085 – 488 1100

Transport planner inhuren

Transport planner nodig?

Heeft uw bedrijf behoefte aan een planner die de transport-of distributieplanning regelt? Iemand die de verschillende processen perfect op elkaar kan afstemmen? Neem direct contact met ons op, zodat wij u binnen enkele dagen kunnen voorzien van een ervaren transport planner. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Werken bij een groot of klein bedrijf?

Snel weten waar u aan toe bent!

Heeft u een transport planner nodig, maar weet u nog niet wat het inhuren van een transport planner precies inhoudt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Een medewerker van Inhuren.com neemt zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden verder aan u toe te lichten.

Gecertificeerde transport planners

Zoekt u naar een transport planner met bijvoorbeeld een CTP-certificaat? Of moet iemand meerdere jaren hebben gewerkt in de transport en logistiek met o.a. ervaring met plannen? Inhuren.com heeft ervaring met verschillende opdrachtgevers en projecten gerelateerd aan transport planning.

Tarieven 

De tarieven van een transport planner zijn afhankelijk van verschillende factoren, namelijk: de ervaring en opleidingsachtergrond van de kandidaat. Daarnaast is het afhankelijk van de mate van inhuur. Gemiddeld ligt het tarief van een transport planner tussen de 20 en 26 euro per uur. Exacte tarieven weten? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Tarieven download

Voordelen van Inhuren.com.

  • Onze recruiters hebben jarenlange ervaring in de transport en logistieke branche en weten dus precies wie u nodig heeft;
  • Kandidaten worden zorgvuldig uitgekozen aan de hand van een strenge sollicitatieprocedure;
  • Inhuren.com biedt klanten 100% flexibele inhuur;
  • Werkgevers lopen geen werkgeversrisico’s omdat Inhuren.com de werkgever is voor de flexmedewerkers.