085 – 488 1100

Transporteur inhuren

Per direct op zoek naar een transporteur?

Voor gespecialiseerd vervoer van alle soorten zendingen

Logistieke dienstverlening met veel mogelijkheden

Transporteur inhuren

 

Een transporteur kan uw bedrijf ondersteunen met het vervoer van een envelop, pakket of bijvoorbeeld container. Daarnaast werkt een transporteur vaak nationaal en internationaal.

Alle zendingen groter dan een pakket

Onze transporteurs zijn gespecialiseerd in zendingen groter dan alleen een pakket. Denk bijvoorbeeld aan meubels of bouwonderdelen. Meer weten? U kunt ons bereiken via 085 488 11 00.

Spoedverzendingen of speciaal goederen

Onze recruiters zijn de hele dag bereikbaar en staan graag voor u klaar. Heeft u een spoedopdracht of extra mankracht nodig voor een grote verzending? Neem direct contact met ons op.

Wat is een transporteur?

Binnen de distributie van goederen spreken we vaak over een expediteur of een transporteur. Echter zit er wel een verschil tussen de twee. Een expediteur onderhandelt vaak over de prijzen en zorgt ervoor dat de goederen via de meest efficiënte wijze van plek A naar plek B worden vervoerd. Een transporteur zorgt ervoor dat de goederen professioneel van plek A naar B worden vervoerd. Zo kan een transporteur eigenlijk worden gezien als lader & losser en chauffeur in één.

Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden van een transporteur?

Een transporteur kan tijd en geld besparen voor uw organisatie. Wanneer u overweegt om een logistieke transporteur in te huren voor bijvoorbeeld de verzending van uw producten of grote bouwonderdelen. Of heeft u een periode waarin grote ladingen verzonden moeten worden? Laat een transporteur van Inhuren.com u helpen en de volgende taken en verantwoordelijkheden op zich nemen:

  • Schadevrij wegvervoer met auto, bus of vrachtwagen *CE rijbewijs
  • Het laden & lossen van de goederen
  • Het monteren van onderdelen of de goederen die de transporteur heeft vervoerd
  • Nationale- & internationale transport
  • Beheer van uw voorraad zoals orderpicking.

Tarieven download

Op welke wijze kan ik een transporteur inhuren? 

Via Inhuren.com kunt u een transporteur inhuren bij u in de regio. Wij werken door heel Nederland en streven ernaar om op zeer korte termijn een geschikte transporteur aan u voor te stellen. Soms is het zelfs mogelijk om de volgende dag al een geschikte transporteur bij u aan het werk te zetten. De tarieven van een transporteur bespreken wij telefonisch en via de e-mail. Wilt u meer weten over de inhuur van een transporteur? Vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op met onze specialist Wouter via: 085 488 11 12.