085 – 488 1100

Uitzendbureau Amsterdam

Uitzendbureau in Amsterdam 

Inhuren.com, een uitzendbureau midden in het centrum van Amsterdam. Op ons kantoor ontvangen onze specialisten dagelijks sollicitanten voor verschillende functies. Daarnaast is Inhuren.com actief door heel Nederland en helpt organisaties met het maken van de beste match. Bent u op zoek naar tijdelijk personeel, een flexibele medewerker of wilt u een vaste vacature invullen? Neem direct contact met ons op via 085 488 11 12, onze specialisten helpen uw bedrijf graag verder.

Fulltime, parttime of studenten voor een bijbaan 

Amsterdam is een wereldstad, maar ook een enorme studentenstad. Veel jonge & getalenteerde studenten die aan de Universiteit of Hogeschool van Amsterdam studeren, zijn dagelijks op zoek naar uitdagende bijbaantjes. Daarnaast bruist de stad van fulltime of parttime afgestudeerde & professionele individuen. Voor bedrijven is het vaak alleen lastig om op een efficiënte en effectieve wijze geschikt personeel te vinden. Daarom kunt u gemakkelijk uw wensen en vereisten omtrent een medewerker omschrijven in de offerte. Onze recruiter gaat daarna direct voor u aan de slag!

Logistiek-, transport of zakelijk personeel 

De recruiters van Inhuren.com zijn zeer ervaren in het uitzenden van getalenteerd logistiek-, transport- en zakelijk personeel. Zo helpen wij bedrijven die op zoek zijn naar échte horeca tijgers of naar gespecialiseerd technisch personeel. Met onze pool van meer dan 80 logistieke medewerkers, zetten wij dagelijks flexibel personeel aan de slag bij grote bedrijven in de Randstad en omgeving. Niet alleen in de Randstad, maar in heel Nederland ondersteunen wij opdrachtgevers bij de invulling van hun planning.

Per direct op zoek naar personeel voor uw openstaande vacature? 

Neem direct contact op met onze specialist Wouter via 085 488 11 12 voor het invullen van een spoedklus- of vacature. U kunt namelijk al vanaf 4 uur per dag een medewerker inhuren. Daarnaast beschikken onze medewerkers allemaal over een eigen werkbroek, -schoenen en -jas. Zo kan de medewerker vaak de volgende dag nog aan de slag.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan