085 – 488 1100

Bekijk alle vacatures in Veldhoven en omstreken!

Ben jij op zoek naar werk?

Wij willen graag dat jij fluitend naar je werk gaat. Daarom doen wij ons uiterste best om voor jou een leuke baan te vinden bij een bedrijf dat bij jou past. Graag leren wij jou persoonlijk kennen, zodat wij weten wat jouw wensen zijn. Je bent van harte welkom van maandag t/m vrijdag om binnen te lopen op ons kantoor in Veldhoven. Uiteraard kun je ook telefonisch een afspraak maken via 085-4881140. Kijk ook alvast op onze vacaturebank, misschien staat er al iets voor je bij!

Bent u op zoek naar personeel?

Ons ervaren recruitmentteam in Veldhoven bestaat uit Carin van Holstein, Joyce Waterreus en Tammy Schrooyen van Werkze!. Het motto van deze dames is: ’t Klikt, ’t Matcht, ’t Werkt. Wij zijn er van overtuigd dat professionele arbeidsbemiddeling begint met de juiste klik met werkgevers en kandidaten. Hoe beter deze klik, hoe groter de kans op een succesvolle samenwerking. Wij werken betrokken en bevlogen aan het vinden van de juiste match tussen werkgever en kandidaat. Deze persoonlijke werkwijze zorgt ervoor dat het voor iedereen werkt! Zo kunt u zorgeloos ondernemen en nemen wij de werving en selectie van kandidaten voor onze rekening.

Werkwijze

Bent u op zoek naar flexibel personeel? Wij hebben een uitgebreid netwerk met beschikbare kandidaten waaruit wij kunnen putten. Van ongeschoold tot hbo-niveau. Omdat wij u als ondernemer graag persoonlijk willen leren kennen, beginnen wij met een uitgebreide intake. Deze vindt fysiek bij u of ons op kantoor plaats, of we kunnen u telefonisch of via videogesprek contacteren. Tijdens dit gesprek vragen wij naar uw behoeftes, het takenpakket van de werknemer, het benodigde werk- en denkniveau en uw bedrijfscultuur. Ook het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden hebben wij nodig om een compleet beeld te krijgen. Alleen dan kunnen wij voor u de beste kandidaat zoeken en vinden. Zodra wij denken dat we de juiste match hebben gevonden, maken we een afspraak om te kijken of de klik er is.

Wilt u meer informatie over onze persoonlijke werkwijze? Neem dan contact op met onze vestiging in Veldhoven.

Online recruitment

Naast onze persoonlijke insteek, is het ook mogelijk om gebruik te maken van ons online platform en vacaturebank. Op deze manier kunt u zelf een vacature aanmaken en zoeken binnen de beschikbare profielen van onze kandidaten. Zo kunt u zonder tussenkomst van onze recruiters zelf een kandidaat selecteren.

Neem voor meer informatie over online recruitment contact op met onze specialist.

Meer dan een uitzendbureau

Onze vestiging in Veldhoven is meer dan een uitzendbureau. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor flexibele werknemers op uitzendbasis, die u in wilt zetten voor een tijdelijke klus. Daarnaast is het bij ons mogelijk om een kandidaat op basis van detachering of werving & selectie in dienst te nemen. Welk opleidingsniveau u ook zoekt, wij gaan graag voor u aan de slag om de juiste kandidaat te vinden.

Voor meer informatie, vraag een offerte aan, of neem telefonisch contact met ons op via 085 – 4881140.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields