Uitzendbureau Den Haag

Inhuren.com Uitzendbureau Den Haag
Kettingstraat 2, 2511 AN Den Haag
Tel: 085-4881110

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 09:00 / 17:00
Zaterdag t/m Zondag: alleen telefonisch bereikbaar

Offerte aanvragen

Uitzendbureau Den Haag

Welkom bij Inhuren.com, uitzendbureau Den Haag. Bent u manager, inkoper, ondernemer of medewerker bij een bedrijf uit (de omgeving van) Den Haag en zoekt u extra personeel? U kunt op korte termijn via onze vestiging in het centrum van Den Haag personeel inhuren.

Specialisaties Inhuren.com

Inhuren Uitzendbureau Den Haag is gespecialiseerd in de logistiek, transport en de zakelijke dienstverlening. In de regio Den Haag leveren wij de volgende type medewerkers aan onze opdrachtgevers:

Waarom ons uitzendbureau Den Haag?

Als u extra personeel nodig heeft, kunnen wij u daar binnen drie dagen aan helpen. Uw personeelsaanvraag is geheel vrijblijvend, wat betekent dat u hem kosteloos kunt bijstellen. Verder verloopt de gehele samenwerking helemaal online en bent u als werkgever niet aansprakelijk bij ziekte, uitval of verlof van de uitzendkrachten. Dit komt voor rekening van Inhuren.com, uitzendbureau Den Haag.

Loop eens langs bij ons kantoor

Inhuren.com heeft een inloop beleid. Dat betekent dat u op ieder gewenst moment van de dag welkom bent om langs te komen bij onze vestiging. Onze medewerkers zullen niet altijd tijd hebben. In dat geval krijg jij van ons de juiste informatie mee zodat je eventueel op korte termijn aan de slag zou kunnen.

De voordelen van personeel inhuren via Inhuren Uitzendbureau

Het inhuren van uitzendkrachten via Inhuren.com, uitzendbureau Den Haag, biedt een aantal voordelen. Naast het feit dat u op ieder gewenst moment uitzendkrachten in kunt huren zijn er nog een aantal andere voordelen. Deze hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet.

Geen werkgeversrisico

U hoeft geen loon door te betalen bij ziekte, uitval of verlof. De uitzendorganisatie is namelijk de juridische werkgever van de uitzendkracht.

U betaalt per gewerkt uur

U huurt een uitzendkracht de eerste 78 weken flexibel in. Houden de werkzaamheden onverwachts op? Dan hoeft u geen loon door te betalen. De samenwerking met de uitzendkracht kan dan op ieder gewenst moment worden stopgezet.

U heeft geen omkijken naar de loonadministratie

Wanneer u de juridische werkgever bent, dient u de loonadministratie uit te voeren. Dat betekent dat u verantwoordelijk bent voor het berekenen van de reserveringen, pensioenen en premies. Huurt u een medewerker in op uitzendbasis, dan doet het uitzendbureau dit voor u. U heeft dan geen enkel omkijken naar de loonadministratie.

Inhuren.com stelt u onbeperkt kandidaten voor

U krijgt via Inhuren.com onbeperkt kandidaten voorgesteld. Aan deze voorstellen zitten geen kosten verbonden. Hierdoor is het werving- en selectieproces van kandidaten vaak aanzienlijk korter. Inhuren.com heeft bijvoorbeeld al een grote pool van geschikte kandidaten. Hierdoor bent u geen tijd kwijt aan het schrijven van vacatures, het voeren van intakegesprekken en het nabellen van referenties.

De planning wordt voor u verzorgd

Indien gewenst, neemt Inhuren.com de planning van u over. Dit gebeurt vooral in de logistiek waar veel medewerkers op verschillende tijden werken.

Benieuwd naar de kosten en juridische consequenties van het inhuren van personeel via een uitzendbureau? Download dan het gratis e-book: wat kost personeel via een uitzendbureau. In het e-book leest u ook meer over:

  • de inlenersbeloning
  • wat een omrekeningsfactor is
  • wat een uitzendkracht kost
  • verschil tussen uitzenden en payroll
  • hoe het opvolgend werkgeverschap werkt

Vrijblijvend contact opnemen?

Heeft u vragen over de bovenstaande informatie of wilt u meer weten over het inhuren van personeel? Onze collega’s helpen u graag verder.

Informatie aanvragen