Uitzendbureau Utrecht

Inhuren Uitzendbureau Utrecht helpt u bij het vinden van talentvolle werknemers op flexibele basis. Wij hanteren den NBBU uitzend-cao. Dat betekent dat u per gewerkt uur een medewerker kunt inhuren zonder aan inleen verplichtingen te zijn verbonden. Bekijk hieronder alle inhuur mogelijkheden van Uitzendbureau Utrecht.

Offerte aanvragen

Inhuren Uitzendbureau Utrecht

Inhuren.com helpt Utrechtse MKB bedrijven bij het vinden van geschikte medewerkers. Bedrijven huren bij ons in wanneer ze op korte termijn extra personeel nodig hebben voor flexibele vacatures.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Allereerst kunt u eenvoudig uitzendkrachten inhuren. Dit kunt u doen door een offerte aan te vragen of direct contact op te nemen met onze vestiging in Utrecht. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze payrollservice.

De omreken factor die wij hanteren kunt u eenvoudig berekenen via de payroll pagina. Naast het inhuren van uitzendkrachten en de payrolling van uw eigen personeel kunnen wij u ook via een deta-vast constructie voorzien van flexibele werknemers die u op termijn kan overnemen op uw eigen payroll.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Waarom Uitzendbureau Utrecht?

Personeel Inhuren Uitzendbureau Utrecht biedt u kwalitatief hoogwaardige en gemotiveerde uitzendkrachten tegen een aantrekkelijk tarief. We beschikken over een uitgebreide en diverse pool van flexibele uitzendkrachten, waardoor we altijd in staat zijn geschikte kandidaten zo snel mogelijk aan de slag te laten gaan binnen uw bedrijf.

Personeel Inhuren fungeert als werkgever en wij nemen dan ook alle verplichtingen tot onze rekening.

Vacatures in Utrecht

Wij hebben een groot aanbod van vacatures in Utrecht.