Uitzendkracht inhuren

Op zoek naar een flexibele uitzendkracht? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen

Uitzendkracht inhuren

Wij leveren door heel Nederland uitzendkrachten aan bedrijven die op zoek zijn naar extra werknemers voor een tijdelijke vervanging van een zieke werknemer of omdat er op korte termijn extra handen nodig zijn voor een opdracht of project.

Gevolgen uitzendkrachten

Het voordeel van een uitzendkracht is dat u niet verbonden bent aan de werknemer. Dat betekent dat u de werknemer tot maar liefst twee en een half jaar lang kan inhuren zonder dat u verplicht bent vaste uren aan te bieden aan de werknemer. Een uitzendkracht inhuren heeft ook voor wat betreft kosten een groot voordeel ten opzichte van het zelf in dienst nemen van een tijdelijke werknemer.

Een uitzendkracht wordt ten eerste geworven door het uitzendbureau. Daardoor heeft u geen omkijken naar de werving en selectiekosten. Daarnaast betekent het inhuren van een uitzendkracht dat u zelf niet de werkgever bent. Bij ziekte, uitval of verlof komen de kosten voor rekening van het uitzendbureau.

Impact op organisatie

De impact van een uitzendkracht inhuren op uw organisatie is ook erg groot. Door het uitbreiden van het gedeelte met flexibele werknemers kunt u beschikken over extra personeel op het moment dat de drukte en klanten hierom vragen. Is het minder druk of heeft u minder aanvragen van opdrachtgevers, dan bent u niet verbonden aan de personeelskosten.

Hierdoor bewegen de kosten van het personeel mee met de vraag vanuit de markt en uw opdrachtgever. De impact hiervan betekent dat uw organisatie financieel gezonder wordt en minder onderhevig is aan winstschommelingen.