Uitzendkracht

Bekijk op deze pagina alle informatie omtrent het inhuren van een uitzendkracht via Inhuren.com.

Offerte aanvragen
Een uitzendkracht inhuren is voor veel bedrijven dé oplossing voor een tekort aan mankracht. Vaak zitten bedrijven met de handen in het haar vanwege de vakantieperiodes of een hoog verzuim. Ook is er veelal sprake van drukke piekmaanden waardoor er tijdelijk behoefte kan zijn aan extra personeel. Door het inhuren van een flexibel inzetbare uitzendkracht kunnen bedrijven juist in deze situaties optimaal blijven draaien.

Logistiek en zakelijke dienstverlening

Inhuren.com is een bemiddelaar tussen personeel en bedrijven in de logistiek en zakelijke dienstverlening. Onze uitzendkrachten zijn harde werkers, gemotiveerd en ervaren dankzij de strenge wervingscriteria die wij hanteren. Zij hebben vaak ervaring opgedaan bij meerdere projecten van grote spelers binnen de sector. De uitzendkrachten van Inhuren.com zijn onder andere inzetbaar als verhuizer, hiker, lader en losser, orderpicker of koerier. Daarnaast bieden wij bijvoorbeeld ook getalenteerd horecapersoneel, administratief medewerkers en receptionistes aan.

Het inhuren van een uitzendkracht

Een uitzendkracht is juridisch gezien in dienst bij Inhuren.com, maar werkt wel binnen uw bedrijf en staat uiteraard onder uw toezicht en leiding. Alle zorg rondom het inhuren van een werknemer wordt voor u uit handen genomen. Daarnaast zijn alle personeelskosten voor onze rekening. Bent u op zoek naar een goede uitzendkracht die uw team komt versterken? Doe dan een vrijblijvende aanvraag bij onze specialist. Aan de hand van uw wensen en behoeften wordt actief gezocht naar de beste match voor uw organisatie. Daarbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar de vereiste skills, ervaringsniveau en opleidingsniveau van de medewerker. U krijgt binnen enkele werkdagen een aantal kandidatenprofielen van ons voorgesteld. Uiteraard bepaalt u zelf met wie u een kennismakingsgesprek inplant en wie u uiteindelijk inhuurt.

Voordelen

Het inhuren van een uitzendkracht brengt mooie voordelen met zich mee. Zo hoeft u zelf niet meer op zoek te gaan naar een werknemer waardoor u geld en tijd bespaart. Ook heeft u vrijwel geen contractuele verplichtingen naar de uitzendkracht toe. Dit is gunstig, aangezien u de werknemer daarom op ieder gewenst moment kunt inzetten. Is hij of zij ziek? Dan hoeft u de werknemer niet door te betalen. Daarnaast kunt u het dienstverband altijd per direct stopzetten, mocht de werknemer niet naar behoren functioneren. Uiteraard zorgt Inhuren.com er in dat geval voor dat u direct wordt voorgesteld aan een vervanger!

NBBU

Inhuren.com is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). Hun doel is om de belangen te behartigen van midden- en kleinbedrijven in de uitzendbranche. De NBBU CAO gaat onder andere uit van een inlenersbeloning. Dit houdt in dat een uitzendkracht vanaf de eerste werkdag recht heeft op dezelfde arbeidsvoorwaarden als de vaste medewerkers van het inlenende bedrijf. Een uitzendkracht heeft daardoor dus ook recht op hetzelfde loon als dat van een vaste medewerker.