085 – 488 1100

Vacature plaatsen

Tarieven

Inhuren.com werkt met verschillende tarieven voor het plaatsen van vacatures, freelance opdrachten of projecten. Deze tarieven zijn terug te vinden in het tarieven overzicht. 

Onbeperkt Vacatures Plaatsen? 

Heeft uw bedrijf doorlopend nieuwe collega’s, zzp-ers en freelancers nodig? Dan kan het wel eens interessant zijn om van één van onze abonnementen gebruik te maken. Vanaf 300 EURO per maand kunnen bedrijven onbeperkt opdrachten en vacatures plaatsen op Inhuren.com. 

Interesse hierin? Stuur dan even een e-mail naar support@inhuren.com voor meer informatie. 

Een Vacature Plaatsen, hoe gaat dit in zijn werking? 

Het is eigenlijk heel eenvoudig om een vacature te plaatsen bij Inhuren.com. Belangrijk voor ons platform is dat niet alleen de tekst en vacaturetitel leidend zijn. Nog belangrijker is dat u de juiste foto en logo aanlevert. Deze worden door ons team bij de vacature toegevoegd. Het is nog niet mogelijk om dit te uploaden bij de vacature/opdracht plaatsing. Vaak halen onze marketeers deze content en informatie van het internet. Maar mocht dit niet lukken, niet toereikend zijn of mocht u echt uw eigen content willen aanleveren. Dan is dat ook mogelijk om via support@inhuren.com naar ons toe te sturen. Daarbij krijgt u eigenlijk altijd, direct na het plaatsen (op doordeweekse dagen) direct een e-mail van één van onze support medewerkers. 


Waarom een Vacature Plaatsen bij Inhuren.com? 

Het is niet zo eenvoudig in de huidige arbeidsmarkt om personeel te vinden. Daarbij komt ook nog eens dat op vacaturebanken het momenteel een grote strijd is tussen detacheerders, bemiddelaars, uitzendbureaus én werving en selectiebureaus die hard op zoek zijn naar personeel voor hun opdrachtgevers. Het is daarom steeds moeilijker om via de standaard kanalen op te vallen als werkgevers die rechtstreeks medewerkers zoekt, en dit niet aan een andere partij uitbesteed. 
 
Inhuren.com pakt het dan net wat anders aan. Werkgevers kunnen ons beschouwen als een soort extern marketingkanaal. Dat betekent dat wij gespecialiseerd zijn in het vindbaar én aantrekkelijk maken van vacatures en opdrachten voor bedrijven. Sollicitanten en zelfstandigen kunnen via Inhuren.com direct terecht komen bij uw bedrijf. In feite staat alle informatie van uw organisatie in de vacature of opdracht met een verwijzing naar de contactpersoon, bedrijfswebsite, solliciteren pagina op uw website (eventueel) en natuurlijk de social media van uw bedrijf. 

 

Welke doelgroep kan ik via Inhuren.com bereiken met mijn vacatures of opdrachten?

Inhuren.com heeft per jaar bijna een half miljoen unieke bezoekers. Dit zijn voornamelijk monteurs, logistiek medewerkers, verhuizers, chauffeurs, koeriers, klusjesmannen, timmermannen, kraanmachinisten, hijsbegeleiders en ga zo maar door. Dit zijn mensen die een vaste baan zoeken, tijdelijk flexibel werk maar ook zelfstandigen die ingehuurd willen worden door andere bedrijven in de logistiek, bouw of bijvoorbeeld de techniek. 

 

Wat kost het plaatsen van een vacature of zzp opdracht? 

Tarieven zijn terug te vinden op onze tarieven pagina. Zoekt u een stagiaire? Dan is de stage opdracht gratis te posten. Daarnaast is het ook mogelijk om losse opdrachten te posten op ons platform. Stel u heeft als particulier of bedrijf een kleine opdracht die in een aantal uur uitgevoerd moet worden. Dan kunt u hiervoor de juiste vakmensen bereiken via ons platform.