Vakantiekrachten inhuren

U bent hier voor één ding: u wilt een barman inhuren. Inhuren.com helpt horecabedrijven door heel Nederland daar graag bij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Vakantiekrachten inhuren

Over het inhuren van vakantiekrachten kunnen we eigenlijk heel duidelijk zijn. Personeel Inhuren levert tot zeer korte termijn voor de opdracht vakantiekrachten aan onze relaties in het hoogseizoen. Wanneer u tijdens de vakantieperiode goede zaken moet doen is het belangrijk dat u kunt beschikken over de beste vakantiekrachten. Of dit nou ver van te voren gepland is of dat u kort van te voren extra krachten nodig heeft maakt voor Personeel Inhuren niets uit. Wij zijn de partner die er voor zorgen dat u altijd kunt beschikken over voldoende personeel in het hoogseizoen.

Vakantiekrachten inhuren wanneer u ze zoekt

Wanneer onze relaties vakantiekrachten inhuren in het hoogseizoen willen ze zich liever helemaal kunnen focussen op de zaken en hun eigen klanten. Hier houdt Personeel Inhuren dan ook zeer veel rekening mee. Zo werken onze vakantiekrachten als uitzendkrachten en bent u dus geen tijd kwijt aan het opstellen van contracten, administratieve rompslomp en uitbetalingen. Dit verzorgen wij voor u. U geeft slechts aan wanneer, hoeveel en waarvoor u vakantiekrachten wilt inhuren. En onze recruiters zorgen ervoor dat de beste mensen op het gewenste mensen op de juiste plaats aanwezig zijn.

 

Werkwijze inhuren.com

  • Persoonlijk contact
  • Vrijblijvend voorstel
  • Bedrijft geeft akkoord
  • Wij stellen vrijblijvend een kandidaat voor
  • Kandidaten gaan op gesprek bij bedrijf na eigen intake
  • Bedrijf kan ervoor kiezen om de medewerker per direct in te huren

De voordelen voor u op een rij:

 Flexibele vakantiekrachten
 Geen werkgeversrisico
 Digitale urenverwerking

Wij plannen vooruit

Vakantiewerk is vaak enorm afhankelijk van het weer. Toch komt het ook vaak voor dat onze relaties weten wanneer ze en hoeveel extra vakantiekrachten ze nodig hebben. Met het planningssysteem van Personeel Inhuren kunt u tot wel maanden vooruit uw personeelsvraag zelf inplannen en doorgeven aan onze recruiters. Zij gaan er vervolgens voor zorgen dat de juiste mensen ingepland worden. Vakantiekrachten inhuren kan tot een dag van te voren. Zo heeft u een partner waar u altijd tijdens het hoogseizoen op kan rekenen.