Verhuizers inhuren

Op zoek naar: Particuliere verhuizers, projectverhuizers of ICT verhuizers? Huur direct een getalenteerde verhuizer in voor uw project!

Offerte aanvragen

Wilt u verhuizers inhuren?

checkmark

Verhuizers inhuren

Heeft u verhuizers nodig voor uw bedrijf? Via Inhuren.com kunt u dagelijks geheel vrijblijvend ervaren verhuizers inhuren met werkschoenen, werkbroek, VCA en veel ervaring in de verhuizingen.

checkmark

Ervaring in de sector

De verhuisbranche is één van de specialisaties van Inhuren.com binnen de logistiek en transport. Daarnaast krijgt u werknemers van ons toegewezen met jaren ervaring in de verhuizingen.

checkmark

De beste (particuliere) verhuizers

Wij maken onderscheid tussen ondersteunende verhuizers en particuliere verhuizers. Om erachter te komen of wij de juiste verhuizers hebben voor uw project kunt u het beste contact met ons opnemen.

De voordelen van Inhuren.com

Gespecialiseerde verhuizers

De ingehuurde verhuizers hebben ervaring in de (particuliere) verhuizingen en zijn direct inzetbaar.

Grote pool beschikbaar

Zodra u een opdracht plaatst kunt u er zeker van zijn dat er verhuizers ingezet gaan worden. De planners van Inhuren.com garanderen dat alles gereed wordt gemaakt.

Vooraf de namen inzien

Vooraf krijgt u in uw account de namen te zien van de verhuizers die ingezet gaan worden. Zo weet u altijd vooraf wie er gaan komen.

Reserves tot uw beschikking

Het kan voorkomen dat u last minute iemand te kort komt of dat er een verhuizer uitvalt door bijvoorbeeld een blessure. Inhuren.com probeert deze uitval altijd op te vangen.

Auto’s beschikbaar

Verhuizers nodig op verschillende locaties door heel Nederland? Inhuren.com zorgt voor auto’s zodat u op iedere locatie kan inhuren.

Vaste uurtarieven

Inhuren.com werkt met vaste tarieven voor de inhuur van verhuizers. Vraag direct telefonisch het tarief aan en ontvang een voorstel.

Verhuizers nodig voor op de langere termijn?

Zoekt u verhuizers die op den duur bij uw organisatie in dienst kan treden? Inhuren.com helpt u verder.

  • Bespreek het profiel met één van onze medewerkers;
  • Krijg vrijblijvend op korte termijn geschikte kandidaten voorgesteld;
  • Neem de verhuizers na 1040 uur vrijblijvend in dienst.

Veelgestelde vragen over het inhuren van verhuizers

Wat voor verhuizers heeft Inhuren.com beschikbaar?

De verhuizers die bij Inhuren.com in dienst zijn, zijn allen verschillend. Dat maakt het werken als verhuizer ook zo leuk, aangezien je met veel verschillende collega’s te maken hebt. Over het algemeen zijn onze verhuizers tussen de 18 en 35 jaar oud. Daarnaast werken wij vooral met studenten, pas afgestudeerden en particuliere verhuizers. Wat onze verhuizers allen gemeen hebben met elkaar, is dat ze weten wat hard werken is en daarnaast beschikken ze over een betrouwbare persoonlijkheid. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de verhuizers van Inhuren.com beschikken over een aantoonbare VOG en dat zij zorgvuldig gescreend worden. Zo bent u verzekerd van verhuizers die kwalitatief werk leveren!

Wat kost een verhuizer?

Wanneer u van plan bent een verhuizer in te huren, dan bent u natuurlijk benieuwd naar de kosten die hierbij komen kijken. Voor het inhuren van verhuizers worden vaste tarieven gerekend. Voor meer informatie over de tarieven die wij hanteren, kunt u het beste contact opnemen met één van de specialisten.

Heeft Inhuren.com gespecialiseerde particuliere verhuizers?

Ja, Inhuren.com beschikt over gespecialiseerde en ervaren particuliere verhuizers.

Hoe werkt de reiskostenvergoeding bij verhuizingen buiten mijn regio?

Wij proberen altijd om verhuizers in te zetten binnen uw eigen regio. Dit valt echter niet altijd te realiseren, zeker buiten de Randstad. Mocht er een verhuizer buiten uw regio worden ingezet, dan moet u rekening houden met reiskostenvergoeding die bovenop ons vaste tarief wordt gerekend.

Hoe kan ik de planning doorgeven?

Wanneer u zich heeft ingeschreven bij Inhuren.com, kunt u eenvoudig en snel via ons platform uw opdrachten doorgeven. Wel zo gemakkelijk, aangezien u op deze manier zelf op ieder moment van de dag kunt aangeven hoeveel personeel nodig heeft. Op basis van uw planning zorgt onze specialist ervoor dat het personeel op het door u gewenste moment aanwezig is.

Via welke cao worden de verhuizers ingehuurd?

Huurt u via Inhuren.com een verhuizer in? Dan is deze medewerker bij u in dienst op basis van uw eigen cao. De verhuizers van Inhuren.com hebben onder andere recht op hetzelfde loon als uw eigen vaste medewerkers. Wanneer u niet over een eigen cao beschikt, dan is voor de inhuur van een verhuizer de NBBU-cao van toepassing.

Is Inhuren.com gespecialiseerd in de bemiddeling van verhuizers?

Inhuren.com is gespecialiseerd in de bemiddeling tussen logistieke dienstverleners en personeel. Met name op het gebied van verhuizingen hebben wij al een groot aantal gerenommeerde bedrijven aan goede verhuizers geholpen. Wij zetten dagelijks meerdere verhuizers in op grote projecten.

Kan ik ook verhuizers inhuren om verhuisdozen in te laten pakken?

Ja, de verhuizers van Inhuren.com staan ook voor u klaar om verhuisdozen in te pakken. Geef dit tijdens de aanvraag door zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Verhuisbedrijven waar we mee samen werken

Inhuren.com is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is.

Walter Ketting
UTS Abbink