Wilt u verhuizers inhuren?

Heeft u op korte termijn één of meerdere verhuizers nodig voor uw onderneming, maar kunt u zelf geen geschikte aanpakkers vinden? Besteed dit tijdrovende proces dan uit  aan een partij die gemakkelijk aan goede verhuizers komt.  

Let op: wij leveren niet aan particulieren. 

Offerte aanvragen

Tarief voor verhuizers inhuren

Voor het inhuren van een verhuizer hanteren wij een tarief tussen de € 20,- en € 25,- per uur. Het exacte tarief is afhankelijk van het aantal verhuizers dat u nodig heeft, de duur van de inhuur en de ervaring van de kandidaten. Het tarief van een verhuizers met ruime ervaring is nou eenmaal hoger dan een verhuizer die pas net komt kijken. Benieuwd naar de tariefopbouw en voorwaarden? Download dan het gratis e-book.

Wat levert het inhuren van een verhuizer u op?

Uiteraard levert het u sterke verhuizers op die alle goederen zonder schade van A naar B weten te brengen. En dat zonder zorgen, doordat het gehele inhuur proces voor u uit handen wordt genomen. Een groot voordeel van de uitbesteding is dat u niets betaald voor de zoektocht en het voorgesteld krijgen van geschikte verhuizers die uit het selectieproces naar voren zijn komen. U betaalt pas op het moment dat u een of meerdere voorgestelde verhuizers inhuurt.

Dit kunt u van onze werkwijze verwachten

 • U doet uw aanvraag bij onze specialist;
 • Onze specialist neemt uw aanvraag met u door voor een persoonlijke aanpak;
 • Na uw goedkeuring, gaat de specialist actief aan de slag om een goede match te vinden;
 • De specialist stelt op korte termijn de beste profielen aan u voor;
 • U besluit of u (een) kennismaking(en) inplant en wie u inhuurt.

Dit mag u van een verhuizer verwachten

Een verhuizer is fysiek sterk en in staat om in teamverband zware producten te verhuizen van de ene naar de andere locatie. Onze verhuizers werken hard, maar gaan zorgvuldig te werk zodat alle goederen zonder schade worden afgeleverd. Klantvriendelijkheid staat voorop. Ontstaan er onvoorziene problemen op locatie of onderweg, dan wordt er gedacht in oplossingen en actief gehandeld.

Verhuisteam inhuren?

Heeft u een team van meerdere verhuizers nodig? Een verhuisteam kan bestaan uit sjouwers, verhuizers, (één of meerdere) voormannen en vrachtwagenchauffeurs. Een verhuisteam kunt u inhuren voor grote verhuizingen. Inhuren.com kan u niet helpen bij het inhuren van vrachtwagens of materialen. Hier moet u zelf voor zorgen. Daarnaast kunnen wij alleen verhuisteams inzetten bij verhuisbedrijven en reguliere bedrijven. Particulieren kunnen geen personeel inhuren via Inhuren.com. Wilt u een team van verhuizer inhuren? Neem dan direct contact op met Mike Gordijn. Hij kan u meer vertellen over de werkwijze en mogelijkheden.

Stel uw eigen pool van verhuizers op

Indien u regelmatig meerdere verhuizers nodig heeft, kan een grote pool van flexibele verhuizers een uitkomst bieden. Vooral als er drukke periodes aankomen waarbij u extra handen nodig heeft. Vallen er één of meerdere krachten uit wegens ziekte of andere omstandigheden? Dan bent u met een pool verzekerd van voldoende vervanging.

Payroll voor verhuizers

Heeft u zelf voldoende verhuizers, maar wilt u geen werkgeversrisico lopen bij ziekte, uitval of verlof? Dan kunt is het mogelijk om medewerkers via payroll te laten lopen. Op deze manier kunt u uw eigen verhuizers op een flexibele manier inzetten zonder hiervoor een uitzendtarief te betalen. Doordat verhuizen fysiek zwaar werk is, kan het verloop binnen een verhuisbedrijf hoog zijn. Een hoog verloop kan voor hogere loonkosten zorgen. Dankzij onze payroll en uitzenddiensten heeft u de flexibiliteit van payroll en de zekerheid van onze werving voor uw verhuisbedrijf.

Wist u dat u:

 Geen werkgeversrisico loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
 Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de verhuizers? Dit doen wij.
 Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?
 Enkel en alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren?
 De verhuizers niet hoeft door te betalen bij ziekte of het vroegtijdig afronden van de werkzaamheden?
 Bij tevredenheid de verhuizers na 1040 uur mag overnemen?
 U ook bij ons terecht kunt voor de inhuur van o.a. sjouwers en bijrijders?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoe de klant Inhuren.com beoordeelt

8,5
8,6Totaal oordeel 8,4Communicatie 8,3Meedenken 8,6Deskundigheid

De voordelen voor u op een rij:

 • Flexibel in te zetten verhuizers
 • Verhuisteam met eigen werkkleding
 • Verhuizers met een VCA certificaat
 • Eigen verhuisteam opstellen
 • Minder administratie
 • Geen werkgeversrisico
 • Direct opzegbaar

Liever persoonlijk contact?

Indien u liever eerst persoonlijk contact met een van onze specialisten wilt, kunt u het volgende formulier invullen. Wij zorgen er dan voor dat u op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld wordt.