085 – 488 1100

Wasmachine verhuizen

Professioneel een wasmachine verhuizen

Een wasmachine kunt u zelf verhuizen of laten verhuizen. Wanneer u ervoor had gekozen de wasmachine zelf op te tillen en te verhuizen, was u waarschijnlijk niet bij Inhuren.com terecht gekomen. U kunt er voor kiezen om door twee ervaren verhuizers uw wasmachine en droger te laten verhuizen. Niet alleen het verhuizen, maar ook het verplaatsen kunnen wij voor u uitvoeren.

Wat kost het verhuizen van een wasmachine?

Een wasmachine laten verhuizen is heel eenvoudig. Vaak kunnen onze verhuizers vandaag al bij u langskomen om dit uit te voeren. Wij vragen hiervoor ongeveer vijftig euro per verhuizer per uur voor. Dit bedrag is inclusief btw en moet wel direct worden afgerekend. Wanneer de wasmachine ook nog naar een nieuwe locatie moet worden gebracht, kunnen hier transportkosten bovenop komen.

Voorkom rugklachten

Veel particulieren besluiten vaak om geld te besparen om zelf een wasmachine te verhuizen. Op zich geen gek idee. Met voldoende kracht en twee sterke mannen zou dit ook zeker mogelijk moeten zijn. Echter is het niet vanzelfsprekend dat iedereen de wasmachine ook daadwerkelijk van bijvoorbeeld een steile trap naar beneden krijgt. Het kost misschien wat geld om dit door twee ervaren verhuizers te laten doen, maar het bespaart u vaak wel rugklachten of andere problemen die kunnen volgen uit verkeerd sjouwen.

Wij helpen ook bij het ontkoppelen

Heeft u twee linkerhanden en absoluut geen idee hoe een wasmachine ontkoppeld moet worden? Ook hierbij kunnen wij u ondersteunen. Geef bij uw aanvraag altijd even aan wat er moet gebeuren. Onze planners kunnen dan iemand sturen die ook verstand heeft van het ontkoppelen van wasmachines.

U kunt onze planning bereiken via 06 39827834.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.