085 – 488 1100

Wat is een assemblage medewerker?

Bent u op zoek naar meer informatie over een  assemblage medewerker? Lees hier meer over onder andere de werkzaamheden en salarissen van een assemblage medewerker en hoe u een assemblage medewerker kan inhuren.

Wat is een assemblage medewerker?

Het werk van een assemblage medewerker bestaat uit het in elkaar zetten van producten met kant-en-klare onderdelen. Het assembleren gebeurd vaak aan een lopende band in een fabriek. De medewerker werkt met een grote accuratesse en heeft oog voor detail. Een assemblage medewerker inhuren? Neem direct contact met ons op via 085 488 11 00.

De taken en verantwoordelijkheden 

  • Verzamelen en ordenen van onderdelen
  • Bestuderen van werktekeningen en schema’s
  • Solderen en lassen van onderdelen
  • Nacontrole kwaliteit van het eigen werk
  • Samenstellen van halffabricaten en/of eindproducten
  • Testen van toegepaste onderdelen (onder begeleiding), zoals aandrijvingen, afsluiters en niveauschakelaars
  • Verzendklaar maken van eindproducten
  • Af en toe ondersteunen van de werkvoorbereider
  • Proefdraaien van machines (met ondersteuning van een eerste monteur)

Welke bedrijven huren een assemblage medewerker in?

Assemblage medewerkers werken meestal binnen de productie, waarbij ze assemblagewerkzaamheden uitvoeren in fabrieken. Fabrieken zoals bijvoorbeeld in de auto-industrie, de machinebouw, de metaalindustrie of elektrotechniek.

Wat is het salaris?

Het salaris hangt af van de ervaring, het opleidingsniveau en specifieke verantwoordelijkheden binnen een bedrijf. Een MBO of LBO denk- en werkniveau, ervaring en affiniteit met de elektrotechniek en de mechanica worden gevraagd. Een beginnende medewerker verdiend tussen de €1.500 en €1.700 bruto per maand. Het salaris van een ervaren medewerker kan oplopen tot € 3.200 bruto per maand.

Hoe kunt u een assemblage medewerker vinden?

Wij helpen u graag aan een gemotiveerde assemblage medewerker. Doe een vrijblijvende aanvraag of neem direct telefonisch contact op met één van de medewerkers van Inhuren.com. Samen met een specialist worden uw behoeften en verwachtingen besproken. Vervolgens wordt er na uw goedkeuring direct op zoek gegaan naar geschikte kandidaten. De profielen van deze kandidaten krijgt u al binnen enkele werkdagen toegestuurd. U kunt zelf kiezen met welke kandidaten u een gesprek inplant en wie u uiteindelijk inhuurt. Neem direct contact met ons op via 085 488 11 00.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields