085 – 488 1100

Wat is een buitendienst medewerker?

Wat is een ”buitendienst medewerker”?

Een buitendienst medewerker is vooral op pad naar klanten. Deze bezoeken zijn naar bestaande klanten en potentiële klanten. De buitendienst medewerker draagt zo bij aan de verkoop van de organisatie. Meer weten? Neem direct contact met ons op via: 085-4881100. 

De taken en verantwoordelijkheden van een buitendienst medewerker

  • Het voeren van verkoop gesprekken met (potentiële) klanten
  • Het werven van nieuwe klanten
  • Het opbouwen van klantrelaties
  • Het adviseren van klanten
  • Het onderhandelen met klanten over de prijs van het product/dienst

Bij welke bedrijven werken deze medewerkers? 

De medewerker kan werkzaam zijn in eigenlijk elk bedrijf die wat verkoopt. Dit kan in elke branche zijn. Met wie de medewerker in contact is, ligt vaak aan het bedrijf. Zo kan de medewerker zakendoen met bedrijven of de eindgebruiker van het product of dienst. Hij of zij werkt vaak samen met de medewerker binnendienst.  

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?  

Het exacte salaris is sterk afhankelijk van het opleidingsniveau, de organisatie en de ervaring van de werknemer. Het salaris kan variëren van ongeveer €2.105 tot €2.850 per maand. 

Hoe kunt u een buitendienst medewerker vinden? 

Opzoek naar een klantgerichte buitendienst medewerker? De medewerkers van Inhuren.com helpen u graag aan deze zoektocht. Wanneer u een offerte hebt aangevraagd via de website, neemt een van onze specialisten zo snel mogelijk telefonisch contact met u op. Tijdens dit telefoongesprek kunt u uw wensen en eisen aangeven waaraan de medewerker moet voldoen. Hierna gaan onze recruiters opzoek naar de geschikte kandidaat voor uw organisatieNa enkele dagen krijgt u een lijst doorgestuurd met profielen en cv’s van een aantal kandidaten. U bepaalt uiteindelijk zelf wie u op gesprek vraagt en inhuurt. Andere opties om aan een kandidaat te komen is om rond te vragen in uw netwerk of door een vacature te plaatsen op een externe vacaturebank. Meer weten over de werkwijze van Inhuren.com? Neem vrijblijvend contact op via: 085-4881100. 

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields