085 – 488 1100

Wat is een calculator medewerker?

Wat is een ”calculator medewerker”?

Een calculator medeweker houdt zich bezig met het berekenen van de kosten van een project. Dit gaat zowel om de materialen als de mankracht die nodig is voor het project. Dit doet de medeweker onder andere door de bouwtekeningen en offertes. Meer weten? Neem direct contact met ons op via 085 488 11 12. 

De taken en verantwoordelijkheden van een calculator medewerker

  • Het maken van berekeningen van de benodigde materialen
  • Het verzamelen van de benodigde materialen
  • Het opvragen van offertes bij leveranciers
  • Het controleren, bespreken en vergelijken van de ontvangen offertes
  • Het opstellen van een begroting

Bij welke bedrijven werken deze medewerkers? 

De medewerkers werken vaak bij bedrijven in de bouw, aannemersbedrijven adviesbureaus of de overheid. De medewerker werkt samen met planners, aannemers, technische tekenaars en projectbegeleiders.  

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden? 

Het exacte salaris is sterk afhankelijk van het opleidingsniveau, de organisatie en de ervaring van de werknemer. Het salaris kan variëren van ongeveer €1.900 tot €4.800 per maand. 

Waar kunt u een calculator medewerker vinden? 

Opzoek naar een calculator medewerker? Wij helpen u daar graag bij! Wanneer u een offerte hebt aangevraagd neemt een van onze specialisten telefonisch contact met u op. Tijdens dit telefoongesprek worden uw wensen besproken. Hierna gaan onze recruiters opzoek naar de geschikte kandidaat. Binnen een paar dagen krijgt u kandidaten in inclusief  hun cv voorgesteld. U bepaalt zelf wie u uitnodigt voor een gesprek en uiteindelijk inhuurt. Een andere manier om aan geschikte kandidaten te komen is door rond te vragen in uw netwerk of door een vacature te plaatsen op een externe vacaturebank. Meer weten over de werkwijze van Inhuren.com? Neem contact met ons op via: 085-4881100 

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields