085 – 488 1100

Combitruck chauffeur

Wat is een ‘combitruck chauffeur’?

Een combitruck chauffeur is verantwoordelijk voor het verplaatsen en verzamelen van goederen in een distributiecentrum of magazijn. Dit doet hij met behulp van een combitruck. Het is van belang dat hij beschikt over een geldig combitruck-certificaat om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Combitruck chauffeur inhuren? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

De taken en verantwoordelijkheden

  • Verzamelen van orders
  • Verplaatsen van pallets
  • Besturen van een combitruck
  • Laden en lossen van containers
  • In- en uitscannen van goederen
  • Opruimen en schoonmaken van het magazijn
  • Uitvoeren van overige magazijnwerkzaamheden

Welke bedrijven huren een combitruck chauffeur in?

In de meeste gevallen worden chauffeurs ingehuurd door logistieke bedrijven. Zo kan een  chauffeur werkzaam zijn bij postorderbedrijven, supermarkten en groothandelaren.

Wat is het salaris?

Een startende chauffeur begint vaak met een salaris van €1800 per maand. Naarmate hij meer ervaring op doet binnen het vakgebied en bijvoorbeeld diverse certificaten heeft behaald, kan dit salaris oplopen naar zo’n €2900 per maand.

Hoe kunt u een combitruck chauffeur vinden?

Via Inhuren.com kunt u snel en gemakkelijk een ervaren chauffeur inhuren. U kunt bij één van onze medewerkers een vrijblijvende aanvraag doen zodat wij op de hoogte zijn van uw wensen en personeelsbehoefte. Zodra dit duidelijk is, kunnen wij direct op zoek gaan naar de juiste match voor uw organisatie. U krijgt de kandidaten voorgesteld aan de hand van complete profielen. Hier vindt u de belangrijkste kenmerken van de kandidaten zodat u zelf kunt bepalen wie u wilt inhuren. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields