085 – 488 1100

Wat is een commercieel medewerker binnendienst?

Wat is een ”commercieel medewerker binnendienst”?

Een commercieel medewerker binnendienst is werkzaam op de sales afdeling. Hierin heeft de medewerker een ondersteunende taak. Hij of zij beantwoordt vragen en voorziet de klanten van informatie. Hiermee stimuleert de medewerker de verkoop van de organisatie. Meer weten? Neem direct contact met ons op via 085-4881100. 

De taken en verantwoordelijkheden van een commercieel medewerker binnendienst

  • Het beantwoorden van vragen en klachten van klanten
  • Het adviseren en klanten
  • Het opstellen van facturen
  • Het voeren van verkoopgesprekken met potentiële klanten
  • Het verwerken van klantgegevens in systemen

Bij welke bedrijven werken deze medewerkers? 

Een commercieel medewerkers binnendienst kan werkzaam zijn bij verschillende soorten bedrijven. Dit kunnen bijvoorbeeld: telecom, kleding, cosmetica of energiebedrijven zijn. Al deze bedrijven zijn commerciële bedrijven en gericht op het maken van winst. De medewerker werken vaak samen met verkopers buitendienst, administratieve medewerkers en accountmanagers samen 

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Het exacte salaris is sterk afhankelijk van het opleidingsniveau en ervaring van de werknemer. Het salaris kan variëren van ongeveer €2.120 tot €2.856 per maand. 

Hoe kunt u een commercieel medewerker binnendienst vinden?

Ben u opzoek naar een talentvolle salarisadministrateur? De werknemers van Inhuren.com helpen u graag verder. Wanneer u een offerte hebt aangevraagd neemt een van onze medewerkers contact met u op. Tijdens dit gesprek kunt u aangeven wat de kwaliteiten en ervaring van de medewerker moet zijn. Hierna gaan onze specialisten opzoek naar de ideale kandidaat. Binnen een aantal werkdagen krijgt u kandidaten voorgesteld. U bepaalt zelf wie u uitnodigt voor een gesprek en inhuurt. Een andere manier om aan een werknemer te komen is om op een externe vacaturebank een vacature te plaatsen. Ook kunt u rondvragen in uw netwerk. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: 085-4881100. 

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields