085 – 488 1100

Wat is een customer service medewerker?

Op zoek naar informatie over een customer service medewerker? Bekijk hieronder de taken, het salaris van de customer service medewerker en de mogelijkheden van Inhuren.com.

Wat is een ”customer service medewerker”?

Een customer service medewerker staat de klanten van de organisaties te woord via de mail en de telefoon. In veel gevallen zijn dit klachten over het product of dienst van de organisatie. De medewerker moet dan ook oplossingsgericht zijn. Meer weten? Neem direct contact met ons op via 085-4881100.

De taken en verantwoordelijkheden 

  • Het te woord staan van klanten via de telefoon
  • Het beantwoorden van e-mails
  • Het afhandelen van klachten die binnenkomen via de telefoon, e-mail en social media
  • Het registeren of wijzigen van klantgegevens in het systeem
  • Het verwijzen van complexe vragen naar specialisten

Welke bedrijven werken met deze medewerkers?

Customer service medewerkers kunnen werkzaam zijn bij bijna alle dienstverlenende en commerciële bedrijven. Bijvoorbeeld: gemeenten, logistieke bedrijven, advocatenkantoren, verzekeraars en overheden. De medewerkers werken vaak samen met andere collega’s die de klanten van een organisatie te woord staan.  

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden? 

Het exacte salaris is afhankelijk van het opleidingsniveau en de ervaring van de werknemer. Het salaris kan variëren van €1.995 tot €2.700 per maand.  

Hoe kunt u een customer service medewerker vinden?

Opzoek naar een klantvriendelijke customer service medewerker? De specialisten van Inhuren.com helpen u graag aan de ideale kandidaat. Wanneer u een offerte heeft aanvraagt via onze website neemt een van onze werknemers contact met u op. Tijdens dit gesprek kunt u uw personeelsbehoeften aangeven. Onze specialisten gaan daarna aan de slag om snel de geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. Na een aantal dagen krijgt u een lijst met kandidaten voorgelegd. U bepaalt uiteindelijk zelf wie u inhuurt. Een andere manier om aan een geschikte medewerker te komen, is om dit voor te leggen aan uw netwerkt. Ook kunt u een vacature plaatsen op een vacaturebank. 

Personeel inhuren via een uitzendbureau? Neem vrijblijvend contact met ons op via: 085-4881100.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields