085 – 488 1100

Wat is een datawarehouse specialist?

Op zoek naar informatie over een datawarehouse specialist? Bekijk hieronder de taken, het salaris van de datawarehouse specialist en de mogelijkheden van Inhuren.com.

Wat is een ‘datawarehouse specialist’?

Een datawarehouse specialist houdt zich bezig met alle activiteiten omtrent gegevens- en dataopslag. Hij zorgt ervoor dat alle data van een bedrijf in één systeem wordt verzameld zodat het makkelijk te analyseren is. Het is belangrijk dat de medewerker over een sterk technisch inzicht beschikt en goed in staat is om zelfstandig te werk te gaan. Neem direct contact met ons op via 085 488 11 12.

De taken en verantwoordelijkheden

  • Verzamelen van data
  • Optimaliseren van processen
  • Informatiebehoefte analyseren
  • Analyseren en beheren van data
  • Uitbrengen van verbetervoorstellen
  • Beheren van processen en systemen
  • Ontwerpen en onderhouden van de het datawarehouse

Welke bedrijven huren een datawarehouse specialist in?

Een datawarehouse specialist kan werkzaam zijn bij ieder bedrijf dat werkt met computersystemen en processen. Zo kan de werknemer bijvoorbeeld ingehuurd worden door overheidsinstanties, scholen, telecombedrijven, verzekeringsmaatschappijen en ziekenhuizen.

Wat is het salaris?

Het salaris begint bij ongeveer €2.500 per maand. Wanneer de medewerker echter meer ervaring opdoet binnen de functie, kan het salaris oplopen naar €6.000 per maand.

Hoe kunt u een datawarehouse specialist vinden?

Neem contact op met één van de medewerkers van Inhuren.com voor het indienen van een aanvraag. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal er persoonlijk contact met u worden opgenomen om meer te weten te komen over uw personeelsbehoefte. Wanneer dit helder is, gaat één van onze medewerkers aan de slag om de beste match voor uw organisatie te vinden. U krijgt via een voorstel de verschillende kandidaatprofielen aangeboden. Hieruit bepaald u zelf met wie u een gesprek aangaat en wie u inhuurt. Neem direct contact met ons op via 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields