085 – 488 1100

Distributiemedewerker inhuren

Wat is een ”distributiemedewerker”?

Een distributiemedewerker is iemand die zorgt voor een zo effectief mogelijke goederenstroom binnen het bedrijf. De medewerker beheert de voorraden in het magazijn en/of loods. Een distributiemedewerker inhuren? Neem direct contact met ons op via 085 488 11 12.

De taken en verantwoordelijkheden

  • Orderpicken
  • Behandelen van klachten
  • Laden en lossen van containers
  • Gegevens op labels en pakketten controleren
  • Inpakken en verzendklaar maken van producten
  • Verwerken van gegevens in desbetreffende systemen
  • Klaarzetten van hulpmiddelen voor de pakketbezorgers

Welke bedrijven huren een distributiemedewerker in?

Een distributiemedewerker werkt in magazijnen en loodsen of distributiecentra van groothandels, transportbedrijven of productiebedrijven. Het zijn veelal grote (logistieke) bedrijven die distributiemedewerkers inhuren. Deze bedrijven beschikken over een magazijn of loods waarin de goederen tijdelijk opgeslagen worden. Het is voor deze bedrijven van belang dat de goederenstroom in het magazijn zo efficiënt mogelijk is ingericht. Distributiemedewerkers zijn in deze logistieke operatie belangrijk.

Wat is het salaris?

Het salaris is afhankelijk van de ervaring en het opleidingsniveau. Het minimale bedrag per maand is €1.700 en het maximale bedrag is €2.500 per maand.

Hoe kunt u een distributiemedewerker vinden?

Bij Inhuren.com kunt u een aanvraag doen bij onze specialist. Onze specialist neemt uw aanvraag met u door voor een gepersonaliseerde aanpak. De specialist gaat vervolgens voor u aan de slag om de perfecte match te vinden. Het opstellen van een pool is ook mogelijk, hierdoor bent u altijd verzekerd van voldoende kandidaten wanner u deze nodig heeft. De specialist stelt op korte termijn de beste profielen aan u voor. Vervolgens besluit u of u een kennismaking wilt inplannen en wie u wilt inhuren. Neem direct contact met ons op via 085 488 11 00.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields