085 – 488 1100

Wat is een facilitair coördinator?

Op zoek naar informatie over een facilitair coördinator? Bekijk hieronder de taken, het salaris van de facilitair coördinatoren de mogelijkheden van Inhuren.com.

Wat is een ”facilitair coördinator”?

Een facilitair coördinators zorgt ervoor dat het personeel over voldoende praktische werkomstandigheden beschikt. De medewerker inventariseert wat aan goeden of diensten mist om de faciliteit voor het personeel te verbeteren. Ook stuurt de medewerker facilitair personeel aan. Dit kunnen conciërges, maar ook bewakers zijn. Meer weten? Neem direct contact met ons op via 085-4881100.

De taken en verantwoordelijkheden van een facilitair coördinator

  • Het aansturen van facilitair personeel
  • Het in gang zetten van facilitaire producten en diensten
  • Het contact onderhouden met klanten en andere partijen
  • Het realiseren en evalueren van veranderingen
  • Het bijhouden van trends van facilitaire producten en diensten

Bij welke bedrijven werken deze medewerkers? 

Een facilitair coördinator kan bij diverse bedrijven werkzaam zijn. Veel bedrijven vinden het namelijk belangrijk dat de facilitaire zaken goed verlopen. De collega’s waarmee de werknemer samen werkt kan per organisatie verschillen. Zo kan de werknemers samen werken met HR-medewerkers, officemanagers of operationele medewerkers.  

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden? 

Het exacte salaris is sterk afhankelijk van het opleidingsniveau, de organisatie en de ervaring van de werknemer. Het salaris kan variëren van ongeveer €3.000 tot €7.250 per maand. 

Hoe kunt u een facilitair coördinator vinden?  

Opzoek naar een ervaren facilitair coördinator? De medewerkers van Inhuren.com helpen u graag aan deze zoektocht. Wanneer u een offerte hebt aangevraagd via de website, neemt een van onze werknemers telefonisch contact met u op. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen en eisen aangeven. Hierna gaan de werknemers opzoek naar geschikte kandidaten. Binnen enkele dagen krijgt u een overzicht met kandidaten toegevoegd met hun profielen en cv’s. Uit deze kandidaten kunt u kiezen wie u uitnodigt voor een gesprek en wie u uiteindelijk inhuurt. Een andere optie om aan een geschikte medewerker te komen is om een vacature te plaatsen op een vacaturebank. Ook kunt u rondvragen in uw eigen netwerk. Benieuwd wat Inhuren.com voor u kunt betekenen? Neen dan vrijblijvend contact op via: 085-4881100. 

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields