085 – 488 1100

Wat is een front office medewerker?

Wat is een ”front office medewerker”?

Een front office medewerker is het eerste aaspreekpunt voor klanten en gasten. De medewerker verstrekt informatie, beantwoordt vragen en handelt klachten af. De medewerker moet daarom ook klantvriendelijk zijn. Meer weten? Neem direct contact met ons op via 085 488 11 12. 

De taken en verantwoordelijkheden 

  • Het ontvangen van klanten
  • Het bezoeken van klanten
  • Het doorverwijzen van klanten
  • Het beantwoorden van vragen via de telefoon of mail
  • Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden

Bij welke bedrijven werken deze medewerkers? 

De medewerkers kunnen bij alle bedrijven werkzaam zijn die gasten ontvangen. Dit kunnen hotels, kantoren, bibliotheken en andere bedrijfspanden zijn. De medewerker werkt vaak samen met andere front office medewerkers en de front office manager 

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?  

Het exacte salaris is sterk afhankelijk van het opleidingsniveau, de organisatie en de ervaring van de werknemer. Het salaris kan variëren van ongeveer €1.905 tot €2.580 per maand. 

Waar kunt u een front office medewerker vinden? 

Opzoek naar een klantgerichte medewerker? Het team van Inhuren.com helpt u hier graag bij. Wanneer u een offerte hebt aangevraagd via onze website, neemt een van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen en eisen aangeven. Wanneer dit in kaart is gebracht kunnen onze recruiters aan de slag om de geschikte kandidaat te vinden. Binnen enkele dagen krijgt u kandidaten opgestuurd met hun cv’s en profielen. Uit deze selectie kunt u kiezen wie u uitnodigt voor een gesprek en uiteindelijk inhuurt. Liever op een andere manier aan een geschikte kandidaat komen? Een andere manier is om een vacature te plaatsen op een externe vacaturebank of rond te vragen in uw eigen netwerk. Meer weten over Inhuren.com? Neem contact met ons op via: 085-4881100. 

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields