085 – 488 1100

Wat is een HR coördinator?

Op zoek naar informatie over een HR coördinator? Bekijk hieronder de taken, het salaris van de HR coördinatoren de mogelijkheden van Inhuren.com. 

Wat is een ”HR coördinator”?

Een HR coördinator houdt zich bezig met het personeelsbeleid van een organisatie. Dit bestaat onder andere uit het aanwerven, opleiden en beoordelen van het personeel. Als HR coördinator moet je over een groot inlevingsvermogen beschikken. Meer weten? Neem direct contact met ons op via 085-4881100.

De taken en verantwoordelijkheden

  • Is verantwoordelijk voor de veranderingen binnen de organisatie
  • Het coördineren van het ziekteverzuim
  • Het opstellen van het HR-beleid van de organisatie
  • Is het aanspreekpunt voor de werknemers en sollicitanten
  • Het voeren van functioneringsgesprekken met de medewerkers

Welke bedrijven werken met deze medewerker?

Een HR coördinator (of HR professional) kan eigenlijk werkzaam in elk bedrijf met een HR afdeling. Deze bedrijven variëren van kleine, middelmatige tot grote bedrijven. Een HR coördinator werkt meestal onder een Hr-manager.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Het precieze salaris is afhankelijk van de ervaring en het opleidingsniveau van de werknemers. Het gemiddelde salarisis ongeveer €2.514 per maand. Wanneer de medewerker meer ervaring heeft zal dit salaris tussen de €3.000 en €3.700 per maand liggen.  

Hoe kunt u een HR coördinator vinden? 

Er zijn een aantal manieren hoe u de ideale werknemer kunt vinden. Allereerst kunt u uw netwerk om hulp vragen. Ook kunt u op een externe vacaturebank een vacature plaatsen. Wilt u liever personeel inhuren doormiddel van een uitzendbureau? De specialisten van Inhuren.com helpen u graag aan de ideale kandidaat. Wanneer u een offerte heeft aangevraagd via de website kunnen onze recruiters opzoek naar de geschikte kandidaat. Binnen een paar dagen krijgt u een aantal kandidaten voorgelegd. Hier kunt u de cv’s en profielen van de kandidaten bekijken. Zo kunt u zelf een keuze maken wie u uitnodigt voor een gesprek en wie u uiteindelijk inhuurt. Vragen? Neem direct contact met ons op via 085-4881100.

 

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields