085 – 488 1100

Wat is een industrieel machine verhuizer?

Wat is een ‘industrieel machine verhuizer’

Een industrieel machine verhuizer is verantwoordelijk is voor het demonteren, verhuizen en monteren van industriële machines of installaties, die intern of extern verhuisd worden. De medewerker is meestal werkzaam op locatie, hierdoor reist de verhuizer veel. Het is belangrijk dat de verhuizer beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel om de veiligheid te waarborgen en organisatietalent, vanwege de vele medewerkers waarmee je tijdens je werk veel mee te maken hebt. Een industrieel machine verhuizer inhuren? Neem direct contact met ons op via 085 488 11 00.

De taken en verantwoordelijkheden

  • Het voorbereiden van verhuizingen
  • Het overleggen met directie en managers
  • Het aanvragen van vergunningen voor transport
  • Het opstellen van duidelijke afspraken (contracten)
  • Het overleggen van toeleverancies machines en installaties
  • Complete en complexe verhuizingen van bedrijven
  • Het intern verhuizen van machines of installaties
  • Het regelen van de juiste vakmensen, kranen en vrachtwagens
  • Ontmantelen en opbouwen van installaties of constructies

Welke bedrijven huren een industrieel machine verhuizer in?

Een industrieel machine verhuizer is werkzaam voor een industrieel bedrijf. Het zijn gespecialiseerde verhuisbedrijven, die verder gaan dan het gemiddelde verhuisbedrijf. De verhuizer kan ingezet worden op bedrijfsverhuizingen, machinetransport, boottransport, intern transport etc. De verhuizer werkt meestal op locatie. Hierdoor is er veel contact met de klant en reist de verhuizer veel.

Wat is het salaris?

Het precieze salaris is onder andere afhankelijk van de ervaring en het opleidingsniveau. MBO werk- en denkniveau van een relevante opleiding wordt vaak gevraagd en een VCA certificaat is verplicht. Soms wordt een heftruckcertificaat gevraagd. Een beginnende industrieel machine verhuizer verdient tussen de €2.300 en €2.500 bruto per maand. Dit kan oplopen naar ongeveer €3.200 wanneer de medewerker meer ervaring op doet.

Hoe kunt u een industrieel machine verhuizer vinden?

Wij helpen u graag aan een gemotiveerde verhuizer. Doe een vrijblijvende aanvraag of neem direct telefonisch contact op met één van de medewerkers van Inhuren.com. Samen met een specialist worden uw personeelsbehoeften en verwachtingen besproken. Vervolgens wordt er na uw goedkeuring direct op zoek gegaan naar geschikte kandidaten. De profielen van deze kandidaten krijgt u al binnen enkele werkdagen toegestuurd. U kunt zelf kiezen met welke kandidaten u een gesprek inplant en wie u uiteindelijk inhuurt. Neem direct contact met ons op via 085488 11 00.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields