085 – 488 1100

Wat is een inpakmedewerker?

Op deze pagina leest u meer over bijvoorbeeld de werkzaamheden, salarissen en inhuurmogelijkheden van een inpakmedewerker.

Wat is een ‘inpakmedewerker’?

Een inpakmedewerker houdt zich bezig met het verpakken en stickeren van producten. Hij is ervoor verantwoordelijk dat goederen verzendklaar worden gemaakt. Het is belangrijk dat de medewerker in een rap tempo kan werken, omdat er vaak grote ladingen aan producten in korte tijd ingepakt moeten worden. Een inpakmedewerker inhuren? Neem direct contact met ons op via 085 488 11 12.

De taken en verantwoordelijkheden van een inpakmedewerker

  • Stickeren van producten
  • Instellen van de machines
  • Vouwen en inpakken van dozen
  • Uitvoeren van kwaliteitscontroles
  • Verzendklaar maken van goederen
  • Signaleren van technische mankementen
  • Opruimen en schoonmaken van het magazijn

Welke bedrijven huren een inpakmedewerker in?

Inpakmedewerkers zijn werkzaam in een magazijn of distributiecentrum. Daarbij kunnen ze ook ingehuurd worden door bijvoorbeeld supermarkten, postorderbedrijven, fabrieken of groothandelaren.

Wat is het salaris?

Het gemiddelde salaris van een inpakmedewerker ligt rond de €1.800 per maand.

Hoe kunt u een inpakmedewerker vinden?

Inhuren.com koppelt u direct aan een ervaren inpakmedewerker. Doe een vrijblijvende aanvraag en één van onze medewerkers neemt persoonlijk contact met u op om uw personeelsbehoefte te bespreken. Wanneer dit inzichtelijk is gemaakt, kan er direct op zoek gegaan worden naar de juiste match. Wij sturen u de profielen van de kandidaten door zodat u zelf kunt bepalen wie het meest geschikt is voor de functie. De inhuur gaat daarna direct van start. Neem direct contact met ons op via 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields