085 – 488 1100

Wat is een kwaliteitscontroleur?

Bent u op zoek naar meer informatie over een kwaliteitscontroleur? Op deze pagina leest u meer over onder andere het salaris, de werkzaamheden en de inhuurmogelijkheden.

Wat is een ‘kwaliteitscontroleur’?

Een kwaliteitscontroleur is verantwoordelijk voor het controleren en in de gaten houden van de kwaliteit van producten. De werknemer kan op vele plekken actief zijn, maar meestal zal hij zijn werk uitvoeren binnen een magazijn of distributiecentrum. Het is een belangrijke functie aangezien een kwaliteitscontroleur ervoor zorgt dat er geen gevaarlijke producten of voedingsmiddelen aan de consument worden verkocht. Een kwaliteitscontroleur inhuren? Neem direct contact met ons op via 085 488 11 00.

De taken en verantwoordelijkheden

  • Afwijkingen signaleren
  • Schrijven van rapporten
  • Advies geven aan bedrijven
  • Uitvoeren van steekproeven
  • Werken volgens strakke procedures
  • Toetsen van producten aan de wettelijke eisen
  • Toezicht houden op het gebruik van veiligheidsmiddelen

Welke bedrijven huren een kwaliteitscontroleur in?

In de meeste gevallen is de werknemer werkzaam bij productieplaatsen of in het bedrijfsleven. Hij komt vaak bij meerdere organisaties over de vloer. Het kan ook voorkomen dat de werknemer wordt ingehuurd door overheidsinstellingen.

Wat is het salaris?

Het salaris is erg afhankelijk van onder andere de leeftijd en ervaring van de medewerker. Een startende kwaliteitscontroleur kan uitgaan van een salaris van €1.700 per maand terwijl een ervaren kwaliteitscontroleur vaak rond de €3.000 verdient.

Hoe kunt u een kwaliteitscontroleur vinden?

Inhuren.com koppelt u graag aan een kwaliteitscontroleur die weet waar hij het over heeft. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunt u het beste een vrijblijvende aanvraag doen. Eén van onze medewerkers zal dan contact met u opnemen om uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan kan er gericht op zoek worden gegaan naar personeel. U krijgt de profielen van de potentiële kandidaten aangeboden zodat u zelf kunt bepalen wie u uitnodigt voor een gesprek en wie u inhuurt. De inhuur van een kwaliteitscontroleur kan vervolgens direct van start gaan. Neem direct contact met ons op via 085 488 11 00.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields