085 – 488 1100

Wat is een kwaliteitsmedewerker?

Op zoek naar informatie over een kwaliteitsmedewerker? Bekijk hieronder de taken, het salaris van de kwaliteitsmedewerker en de mogelijkheden van Inhuren.com.

Wat is een ”kwaliteitsmedewerker”?

Een kwaliteitsmedewerker voert kwaliteitscontroles van producten en diensten uit. Dit kan gaan om de controles van processen, inkomende producten, eindproducten. Meer weten? Neem direct contact met ons op via 085 488 11 12. 

De taken en verantwoordelijkheden van een kwaliteitsmedewerker

  • Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op producten en diensten
  • Het afhandelen van klachten over producten en diensten
  • Het maken van procesbeschrijvingen
  • Het onderhouden van contact met de leveranciers en afnemers
  • Het meedenken aan oplossingen/suggesties voor de kwaliteitssysteem

Bij welke bedrijven werken deze medewerkers? 

De medewerker kan bij veel verschillende bedrijven werkzaam zijn. Bijvoorbeeld: levensmiddelenbedrijven, bouwbedrijven, logistieke bedrijven laboratoria ect. De medewerkers werken vaak samen met operationele medewerkers en het management van de organisatie. 

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?  

Het exacte salaris is sterk afhankelijk van het opleidingsniveau en de ervaring van de werknemer. Het salaris kan variëren van ongeveer €3.400 tot €6.250 per maand. 

Hoe kunt u een kwaliteitsmedewerker vinden? 

Opzoek naar een talentvolle kwaliteitsmedewerker? Dan kan Inhuren.com u hierbij helpen. Wanneer u een aanvraag hebt gedaan via onze website of telefonisch contact met ons opneemt kan het proces gaan beginnen. Tijdens een telefoongesprek met een van onze werknemers zullen uw personeelsbehoeften en eisen in kaart worden gebracht. Hierna gaan onze recruiters opzoek naar de geschikte werknemer. Binnen een aantal dagen krijgt u werknemers voorgesteld met hun profielen en cv’s. U bepaalt vervolgens zelf wie u uitnodigt voor een sollicitatie en uiteindelijk inhuurt. Een andere manier om aan een geschikte werknemer te komen is door rond te vragen in uw netwerkt. Ook kunt u een vacature plaatsen op een externe vacaturebank. Meer weten over Inhuren.com? Neem contact met ons op via: 085-4881100. 

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields