085 – 488 1100

Wat is een lader en losser?

Wat is een lader en losser? 

Een lader en losser helpt bij het uit en inladen van treinen, schepen, vliegtuigen, aanhangers of vrachtwagens. Meestal wordt hierbij gebruik gemaakt van een heftruck of een elektrische palletwagen. In sommige gevallen is een heftruck certificaat dan ook verplicht. Meer weten over een lader en losser? Neem contact met ons op via: 085-4881100. 

Taken en verantwoordelijkheden 

  • Het laden en lossen van producten, goederen en pakketten 
  • Het dragen van geschikte werkbroek en werkschoenen  
  • Het rangschikken van producten, goederen en pakketten 
  • Het stevig vastmaken van pakketten 
  • Het gebruik maken van een heftruck of elektrische palletwagen 
  • Het verwerken van administratie

Wat is het salaris?

Het salaris hangt onder andere af van de ervaring en de leeftijd van de werknemer. Zo begint een werknemer vaak met een start salaris rond de €1.900 en kan dit oplopen naar €2.800 per maand. 

Welke bedrijven huren een lader en losser in? 

De meeste werknemers worden ingehuurd door bedrijven die actief zijn in de industrie of logistiek. Bijvoorbeeld transportbedrijven en distributiecentrums. 

Hoe kunt u een lader en losser vinden? 

Bent u op zoek naar laders en lossers? Inhuren.com helpt u graag aan de ideale kandidaten. Wanneer u een aanvraag heeft ingediend op onze website zal een van onze medewerkers contact met u opnemen. Tijdens dit gesprek zullen uw wensen en behoeften worden besproken zodat duidelijk wordt waar u naar op zoek bent. Wij stellen de kandidaten aan u voor aan de hand van kandidaat profielen. Op deze manier kunt u zelf beslissen wie u het meest geschikt vindt voor de functie. De inhuur kan vervolgens direct van start gaan. Neem direct contact met ons op via: 085-4881100. 

Een andere manier om aan een geschikte medewerker te vinden is om uw netwerk om hulp te vragen. Ook is het mogelijk om een vacature te plaatsen op een externe vacaturebank. 

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan