085 – 488 1100

Wat is een logistiek coördinator?

Wat is een ”logistiek coördinator”?

Een logistieke coördinator is verantwoordelijk over het magazijn van een organisatie. De medewerker is betrokken van de goederenontvangsten tot de export van de goederen. De logistieke coördinator zorgt ervoor dat dit proces soepel verloopt. Meer weten? Neem direct contact met ons op via: 085-4881100.

De taken en verantwoordelijkheden van een logistiek coördinator.

  • Het coördineren van de goederenontvangst
  • Het beoordelen van de ontvangen goederen op kwaliteit
  • Het regelen van de voorraadbeheer
  • Het contact onderhouden met medewerkers, leveranciers en afnemers
  • Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden random de logistiek

Bij welke bedrijven werken deze medewerkers?  

De medewerker kan eigenlijk bij elk bedrijf welken die een magazijn waarbij logistiek komt kijken. Dit kunnen kleding, elektronica, voedselbedrijven ect. De medewerker werkt vaak samen met de logistieke manager van het bedrijf. 

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?  

Het exacte salaris is sterk afhankelijk van het opleidingsniveau, de organisatie en de ervaring van de werknemer. Het salaris kan variëren van ongeveer €2.210 tot €3.000 per maand. 

Hoe kunt u een logistieke coördinator vinden? 

Opzoek naar een logistieke coördinator naar uw wens? De medewerkers van Inhuren.com helpen u hier graag bij. Wanneer u een offerte hebt aangevraagd via de offerte knop op de website, neemt een van onze specialisten binnen korte tijd contact met u op. Tijdens dit gesprek kunt u uw aanvraag en wensen doorgeven. Onze specialisten gaan vervolgens opzoek naar de perfecte kandidaat. Binnen enkele dagen krijgt u een lijst met potentiële kandidaten, waarbij u ook de profielen en cv’s van de medewerkers kan bekijken. U bepaalt vervolgens zelf wie u uitnodigt voor een gesprek en uiteindelijk inhuurt. Liever op een andere manier aan een geschikte kandidaat komen? Een andere optie is om een vacature te plaatsen op een externe vacaturebank of door rond te vragen in uw netwerk. 

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields